2777
2789

تناژ پوستت سرده یا گرم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی خریدم پونصد تومن لاو کیک رنگ اصلی خودشم نبود انقدم پر رنگ نمیشه ازش بزنی واقعا ارزش خرید نداره واسه همین آرایشگرا خوبه برا ما اون پالتیا بهتره اینی که خریدم خیلی زیاده 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

من لاوکیک داشتم اصلا چیزای خاصی نیستن

رژگونه پودری یه برند ایرانی بگیری بهتره تا شیگلم

کلا هرچی از محصولاتش داشتم ناراضی بودم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سرد

Love cake بهتره

Hush hush واسه پوستای گرم تر قشنگ تر نشون من

Real deal هم خوبه من خودم اینو بیشتر میپسندم از love cake

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من یکی خریدم پونصد تومن لاو کیک رنگ اصلی خودشم نبود انقدم پر رنگ نمیشه ازش بزنی واقعا ارزش خرید ندار ...

یه سری خانوما رو توی خیابون میبینی نمیدونم ژل زدن یا نه ولی خیلی صورتاشون شادابه گونه های برجسته ای دارن میخوام اون حالتی بشه 

یه سری خانوما رو توی خیابون میبینی نمیدونم ژل زدن یا نه ولی خیلی صورتاشون شادابه گونه های برجسته ای ...

آره اونا کلی زیر لایه کاور انجام میدن‌ عزیزم ما ارایشمون مبتدیه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

من لاوکیک داشتم اصلا چیزای خاصی نیستنرژگونه پودری یه برند ایرانی بگیری بهتره تا شیگلمکلا هرچی از محص ...

وای دقیقا

من پنکیک و لیپ گلس شیگلم گرفتم خیلیییی معمولیه 

نمیدونم چرا اینقدر تبلیغشو میکنن

من یه پیج پیدا کردم لوازم آرایش گیاهی درست میکنه 

رژ گونش رو خریدم و واقعاااا این رنگشو دوست دارم

قیمتش هم نصف شیگلم 

واقعا اونقدری که الان بولد شده شیگلم چیز خاصی نیست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای دقیقامن پنکیک و لیپ گلس شیگلم گرفتم خیلیییی معمولیه نمیدونم چرا اینقدر تبلیغشو میکنن

پول میده که تبلیغشو بکنن توی اینستاگرام و ترند بشه وگرنه واقعا چیز خاصی نیست

حتی اینقدر تبلیغ مثلا ابرسان کلینیک رو میکنن

ژنو بایوتیک یه مرطوب کننده ابی داره از اون بهتر نباشه در یک حدن زیر ۳۰۰ تومنم هست

یسری چیزا فقط تبلیغن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵