2777
2789
نه موز و سیب زمینی حذفهولی بقیه سبزیجات و میوه ها ازاد

اره منم همینو گفتم که حذفه به نظرت واسه من بد نیست۱۸سالمه ولی گاهی اوقات آدم دلش می‌کشه گوشت بخوره پروتئین واسه بدن خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میوه و سبزیجات خوردمب جز موز و سیب زمینی

چقدر عالی . حبوبات هم استفاده کردی؟ تخم مرغ؟ برای تامین پروتئینت ‌. و اینکه ورزش هم میکردی؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اره منم همینو گفتم که حذفه به نظرت واسه من بد نیست۱۸سالمه ولی گاهی اوقات آدم دلش می‌کشه گوشت بخوره پ ...

من زمانی ک ۱۹ سالم بود این رژیم رو گرفتم

و از وزن ۸۵ کیلو اومدم روی ۶۰ کیلو

و هیچ اسیبی هم ندیدم

برعکس خیلی هم خوش اندام شدم

و ذره ای شکم نداشتم

من بدنم مقاومه در برابر رژیم های سخت

حالا بستگی ب بدنت داره

میخندد و در نگاهش غمی میرقصد...
نه هیچیفقط میوه و سبزیجاتورزش نه اصلا

از الان سینه ی مرغ و تخم مرغ هم بخور که عضلاتت حفظ بشه بافتش 😘 منم انگیزه گرفتم امشب آخر شبی پرخوری کردم یکم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

خیلی خوشحالم که تونستی کم کنی، امیدوارم وزنت برنگردهولی بیشتر از این رژیمتو ادامه ندهبدنت به پروتئین ...

اره الان دیگه تخم مرغ اب پز هم اضافه کردم ب رژیمم

از الان سینه ی مرغ و تخم مرغ هم بخور که عضلاتت حفظ بشه بافتش 😘 منم انگیزه گرفتم امشب آخر شبی پرخوری ...

من راستش اصلا نمیتونم رژیم اصولی بگیرم🤣🤣

منم کلی پول رژیم دادم و هزاربار پرخوری کردم و شکستمش

ولی این رژیم ی حس خوب بهت میده

ینی قشنگ احساس میکنی ک بدنت داره ریکاوری میشه

من مشکل تنبلی تخمدان هم دارم

و هیچ رژیمی کارساز نبود برام

من زمانی ک ۱۹ سالم بود این رژیم رو گرفتمو از وزن ۸۵ کیلو اومدم روی ۶۰ کیلوو هیچ اسیبی هم ندیدمبرعکس ...

منم بدنم مقاومه

ولی الان گفتی که چندبار گرفتی رژیمو به نظرم بهتره یه رژیم و ورزش مناسب و آروم پیش بگیری تا برگشت نداشته باشه که باز بری دوباره رژیم ❤️❤️❤️

من راستش اصلا نمیتونم رژیم اصولی بگیرم🤣🤣منم کلی پول رژیم دادم و هزاربار پرخوری کردم و شکستمشولی ای ...

آره خیلی خوبه ولی نگه داشتنش برای من مشکل چون مجبورم هفته ای سه یا چهار بار که شوهرم خونه اس برنج بپزم

منم بدنم مقاومهولی الان گفتی که چندبار گرفتی رژیمو به نظرم بهتره یه رژیم و ورزش مناسب و آروم پیش بگی ...

خب رعایت غذایی نکنی برمیگردی

حتی اگه اسلیو معده کنی

آره خیلی خوبه ولی نگه داشتنش برای من مشکل چون مجبورم هفته ای سه یا چهار بار که شوهرم خونه اس برنج بپ ...

منم متاهلم

واقعا یکی از بزرگترین بی ارادگی همینه ک مجبوری غذا بپزی

بخصوص ک ی شوهر شکمو هم داسته باشی