2777
2789

هر چی بدبختی می‌کشم زیر سر اونه. میلیارده, کلی رابط و آشنای کله‌گنده داره ولی از گدا هم گداتره. یه قدم واسه بچه‌هاش برنمی‌داره. 

شوهر من کار و بار خودشو داشت, توی یه شرکت داشت کار می‌کرد و وضعمون خوب بود. زنگ زد گفت بیاین پیش ما, من براتون خونه می‌گیرم, شرکتو می‌زنم به نام شوهرم همونجا مشغول به کار بشه دست داداشاشم بگیره. ما هم گولشو خوردیم نه تنها شهر زندگیمونو عوض کردیم, من از دانشگاهمم انتقالی گرفتم از تهران رفتیم به امید یه زندگی بهتر. الان همون خونه‌ی قبلیمونم نداریم. زده زیر همه‌ی حرفاش

نه خبری از خونه شد و نه اون شرکت که ایشالا درشو گل بگیرن. ماشینمونم فروختیم مدل پایینتر گرفتیم که یه خونه‌ی درست و حسابی رهن کنیم. به روی خودشم نمیاره که گند زده توی زندگی ما

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

خداشاهده که ما از اول زندگی روی پای خودمون وایسادیم, خودش یهو پیشنهاد داد. منم گفتم لابد دلش سوخته گفته این دوتا جای این همه سگ دو زدن بیان یکم زندگی کنن. چه می‌دونستم همه‌ش نقشه‌ست پسرشونو ببرن پیش خودشون

توی زندگی هم برادرشوهرام هم خواهرشوهرم هم ما گند زد

شوهر ساده‌ی من داره توی شرکتش جون می‌کنه الانم آقا رو مثل یه کارمند ساده داره می‌فرسته ارمنستان جون بکنه کار کنه 8 ماه.

انگار نه انگار بچه‌ی خودشه, انگار بچه‌ی غریبه‌ست. سه تا پسر داره. همه‌شون وضعشون همینه.

خب ما که داشتیم زندگیمونو می‌کردیم. یهو اومد رید توش

ما که توقعی نداشتیم خودتون وعده دادین. اگه الان دست بچتو نگیری اون پولو می‌خوای چیکار کنی؟هیچکس تو قبرش سند ملک نتونسته ببره.

زنشم از خودش بدتر. فقط به فکر خودشونو تفریح خودشونن. توی کوچیکترین کارای ما یعنی سفرامون تفریحامون دوستامون دخالت می‌کننا, توی چیزی که باید دخالت کنن نمی‌کنن.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر منم یه بار همچین نارویی به ما زد بعدم انگار نه انگار منم نفرینش کردم و الان گریبانشو گرفته م ...

به خدا توی اوج جوونی کاری کرده با من تپش قلب گرفتم

برگردید شهر قبلی

شوهرم کارشو از دست داد. نه خونه داریم اونجا نه هیچی. در حال حاضر شرایط برگشت نداریم. من خیلی امیدوار بودم

این شوهر منم که زبونش جلوی باباش تکون نمی‌خوره. من می‌خوام بابامو بفرستم بره باهاش صحبت کنه تکلیف منو مشخص کنه. ولی می‌ترسم حرمتا شکسته شه

کاش به حرفش گوش نمیکردین

ما چمیدونستیم خودشو زنش چه نقشه‌ای کشیدن

ما چمیدونستیم خودشو زنش چه نقشه‌ای کشیدن

من بودم گوش نمیکردم

رو حساب حرف کسی زندگیمو آلاخون نمیکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊