2777
2789
عنوان

دیشب خواب عجیب دیدم

199 بازدید | 30 پست

خواب دیدم دو تا ماه نیمه تو آسمونه،و به شوهرم میگفتم ببین دو تا ماه تو آسمونه ولی اون نمیدید،بعدش دو تا ماه یکی شد ،دورش نوشته شد صد علی محمد صلوات بر محمد،به شوهرم میگفتم ببین ولی نمی دید، بعد یهو زیر ماه نوشته شد شنود شد.من خوشحال بودم میگفتم ببین آخر صدام شنیده شد. تو خواب انگار خدا برام داشت مینوشت و من ذوق میکردم میگفتم ببین ببین خدا شنید 😭

از صبح که بیدار شدم تو فکرش هستم،یه حس عجیب هم تو خواب داشتم،یه حسی که دلم میخواد تکرار بشه بازم 

البته قبل و بعد اینایی که گفتم یه چیزای دیگه هم دیدم ولی این قسمت برام خیلی عجیب بود 

کسی میدونه این خواب میتونه نشونه چی باشه؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

شاید تعبیرش اینه ک امروز شرف الشمس هست روز اجابت دعا 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه رو ک دیدم پادشاه اومد تو ذهنم.خدایا یا یعنی میشه ظهور رخ بده🥹

تو تاپیکام هست چند وقت پیش هم خواب ظهور دیدم  و دقیقا همین حس  داشتم ،یه حس خوب انگار هر چی خواسته داشتی اجابت شده

الهی جانم یه خواب معنا داری بوده😍🦋من تفسیرشو نمیدونم ولی خیلی خوب بوده من چندساله محروم شدم نمیبین ...

کاش میتونستم بفهمم نشونه چیه این  خواب ها

شاید تعبیرش اینه ک امروز شرف الشمس هست روز اجابت دعا

حالا جالب اینه امروز صبح که با همکارام نشسته بودیم گفت امروز شرف الشمس هست و دقیقا ذهنم رفت سمت خوابم گفتم نکنه بخاطر این خواب دیدم.

حالا جالب اینه امروز صبح که با همکارام نشسته بودیم گفت امروز شرف الشمس هست و دقیقا ذهنم رفت سمت خواب ...

البته تا غروب خورشید بود سالی یک بار این اتفاق میفته

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕