5 سال باهاش دوست بودم خونشون میرفتم میومدم خانوادش میدونستن امروز بابام رفت تحقیق همه ازشون بد گفتن هرچقدر گفتم دوسش دارم میخام قبول کنم بابام گفت میکشمت. همه گفتن پسره عصبیه مامانش بدکارس من حس کردم چون خونشون پایین شهره اینجوری گفتن ولی خانوادم گفتن باید از جنازمون رد شی تا قبول کنیم. خیلی داغونم به پسره گفتم تموم شه همه چی اونم گفت اگه اذیت میشی کاریت ندارم ولی نگرانم دست از سرم برندارن چون مامانش خیلی اصرار میکنه چیکار کنم؟؟
همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اخه با تحقیق چیزی مشخص نمیشه یسریا از ردس دشمنی و کینه اینطوری میگن بشین با خانوادت حرف بزن بگو بذار ...
نذاشتن من 5 سال با اینا رفت و آمد کردم ذره ای بدی ندیدم جز خوبی پسره هم تا حالا نه عصبی شده نه کاری کرده فقط محلشون چون پایین شهره واسه همین همسایه و کسبه ها اینجورین خیلی داغونم
همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...