2777
2789
عنوان

پایین نمیاد تب بچم

235 بازدید | 54 پست

مامانای عزیز بچم با هیچ چی تبش پایین نمیاد حتی شیاف دیکلوفناک. از عصر همش استفراغ میکنه.دکترم بردم فقط شربت کوریزان داد با قطره بینی .موندم چیکار کنم پسرم ۵سال ونیم هست

تب بخاطر یه ویروس و میکروب هست ک باید اول اونو از بین ببریم باید بهت چرک خشک کن مثل آموکسی کلاو یا پنی‌سیلین میداد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بازم ببریش دکتر؟

منم سرماخوردم، رفتیم دکتر سرم زدم و دارو داد

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ایبوپروفن بده بهش و پاهاشو بزار آب نمک 

پروفن را با معده پر بده با معده خالی اصلا اصلا نده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

از زیر سینه به پایین با آب ولرم بشور حتما حتما خیلی تاثیر داره

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

تب بخاطر یه ویروس و میکروب هست ک باید اول اونو از بین ببریم باید بهت چرک خشک کن مثل آموکسی کلاو یا پ ...

بهش گفتم گفت لازم نیست.ویروس جدیده.توی مطب بالا آورد اومدیم خونه دوباره بالا آورد.بچم داغون شد

انتی بیوتیک میخاد...اگه با شیافم پایین نمیاد بروفن با معده ی پر بده بهش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
چند سالشه

گفت

پنج سال و نیم

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ایبوپروفن بده بهش و پاهاشو بزار آب نمک پروفن را با معده پر بده با معده خالی اصلا اصلا نده

بروفن دادم فایده نداشت.دارم دیوانه میشم.نمیذاره پاشویه کنم

عزیزم تب یا شیاف دیکلوفناک حتما پایین میاد فقط اگه تب مقاوم باشه یکم طول میکشه تا پایین بیاد اندازه دیکلو درست گذاشتید؟؟؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤