2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارماسی😂

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

تینت ژینازن یا بی بی بیولیس استفاده نکردین؟

اکثر محصولات رنگشون خیلی به زردی میره من دوست ندارم

فقط رنگ ۱ فارماسی به پوستم خوبه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اره دقیقا برای من یک فارماسی هم بازم بد میشه

باز از بقیشون بهتره

من توناژ صورتی دوست دارم که کلا پیدا نکردم

اکثر محصولات رنگشون خیلی به زردی میره من دوست ندارمفقط رنگ ۱ فارماسی به پوستم خوبه

من خواستم یک بگیرم گفتم خیلی سفیده بزار دو بگیرم اینقدر فروشنده گفت شماره دو پوست صورتی می‌کنه اصلا خوب نیست سه گرفتم 

خیلی زرده اع

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من خواستم یک بگیرم گفتم خیلی سفیده بزار دو بگیرم اینقدر فروشنده گفت شماره دو پوست صورتی می‌کنه اصلا ...

سه که از همش تیره تره

کلا به نظر فروشنده ها گوش نده میخوان جنسی که رو دستشون مونده رو قالب کنن به ادم

سه که از همش تیره ترهکلا به نظر فروشنده ها گوش نده میخوان جنسی که رو دستشون مونده رو قالب کنن به ادم

بهش گفتم بین گابرینی . فارماسی کدوم بهتره گفت دوستت خشکه گابرینی خوب نیست فارماسی ببر کلا از خرید فارماسی پشیمون شدم دنبال یه کرم پودر مخملی بودم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .