2777
2789

دخترا شده احساس کنید کسی دعا یا جادوتون کرده بختتون رو بسته؟

من تا یه سنی خیلی خواستگار داشتم ولی الان اصلا هیچی تازه یکیم که میاد فوری یه چیز پیش میاد کلا بهم میخوره🥲حس میکنم کسی برام کاری کرده و بختم رو بستن

من بله حس نکردم هم یکی از اونا اعتراف کرد یکیشونم بعدا فهمیدم .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حقیقت داره مشهد یکی میشناسم واقعاعالیه ینی منی انگار تو کما بودم برم.گردوند آخ خداااارحمم کرد بخاطر بی مادریم و دوتا بچه های بیگناهم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من بله حس نکردم هم یکی از اونا اعتراف کرد یکیشونم بعدا فهمیدم .

وای 

برای باطل کردن یا از بین بردن اثرش چیکار کردی؟ یا اینکه از راهی فهمیدی که جادو شدی ؟

بغیر از اونی که گفتی اعتراف کرده

اوهوم منم بسته بود طرف لو رفت ولی دیگ باطل شد خودش بعد چندسال

خود به خود باطل شد یعنی؟

یعنی میشه خودش باطل شه 

چون من اطرافم آدم این مدلی هست خدا خیرش نده 

همیشه میترسم کاری بکنه

اره حقیقت داره مشهد یکی میشناسم واقعاعالیه ینی منی انگار تو کما بودم برم.گردوند آخ خداااارحمم کرد بخ ...

میشه قضیه شو برام بگی 

منم حدس میزنم یکی یه کاری کرده

از چندجا هم باطل کننده گرفتم 

ولی متاسفانه هیچ اثری حاصل نشد

خود به خود باطل شد یعنی؟یعنی میشه خودش باطل شه چون من اطرافم آدم این مدلی هست خدا خیرش نده همیشه میت ...

خود ب خودی ن مادرم کلی تلاش کرد😂برای باطل کردنش ولی موفق نمیشد دیگ بیخیال شد فعمیدیم باطل شده یا طرف تمدید نگرفت یا تلاش‌ مادرم جواب داد

هرچند الان یک طلسم دیگ دارم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید