2777
2789

فکر کن ۷یا ۸ سال دانشگاه باشی کسی پیشنهاد نده دوسه مورد بودن که اصلا مناسب نبودن ولی دخترهای دیگه یه عالمه طرفدار داشتن دوست پسر داشتن سمت من کسی نمی یومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂تو کلاسمون یه پسرایی هست که اینا بهم پیشنهاد بدن ناراحت میشم 

حس میکنم مشکلی دارم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم نداشتم زشتم دیگه زستی ک شاخ و دم نداره

اره وگرنه ما هم پیشنهاد داشتیم پسرها حتی دیدم برای بقیه همکلاسی هام وایمیستن تعارف میکنن اون بره من رو حساب نمی کنن انگار ارزش ندارم

منم نداشتم زشتم دیگه زستی ک شاخ و دم نداره

فقط به زشتی و قشنگی نیس 

من خیلیا رو دیدم قیافه قشنگی نداشتن ولی دوست زیاد داشتن

سر و زبون و خوب حرف زدن هم خیلی مهمه من که نه قیافه دارم نه سر و زبون

اره وگرنه ما هم پیشنهاد داشتیم پسرها حتی دیدم برای بقیه همکلاسی هام وایمیستن تعارف میکنن اون بره من ...

ارزشی که به خاطر قیافه بخوان بذارن به آدم همون بهتر که نذارن 

این کارها احترام و ارزش واقعی نیس هول بودن و هیز بودنه که به صورت چاپلوسی در اومده