2777
2789
عنوان

ختم قرآن گروهی برای کوچولوهای غزه

114 بازدید | 26 پست

سلام و نور 

دعوت به ختم قرآن گروهی با عزیزانی که تمایل به همراهی دارن

- برای شادی روح شهدای غزه

- برای سلامتی و عاقبت بخیری کودکان غزه که بی خانواده و تنها شدن

- به نیت آرامش و صلح در غزه و جهان

تا جمعه 12 شب فرصت داریم که بخونیم

این جزءها باقی موندن:

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

21

22

23

26

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

مگه آتش بس نبود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ایران دیگه کودک بی سرپناه نداره؟

تاپیک برای بحث کردن نیست

موضوعش مشخصه

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

کسایی که مخالفن چرا اومدن تو تاپیک ؟

واقعا

موضوع تاپیک مشخصه

اصلا برای بحث و نظرسنجی نیست

۲۳ رو من میخونم

ممنون از همراهیت مهربون

خدا حامی و پشت و پناهت باشه

عزیزم من جز۱۴ رو میخونم خداخیرتون بده..روزی نیست که فکرشون نباشم.😭😭.اللهم عجل لولیک الفرج.التماس د ...

منم همینطور.... واقعا وحشتناکه... امیدوارم همه جای دنیا صلح و ارامش باشه😭

خدا به خودت و عزیزانت خیر و سلامتی بده همیشه❤️ ممنون بابت همراهیت