2777
2789
عنوان

اشتباه كيت تخمك گذاري(عكس)

282 بازدید | 11 پست

بچه ها كسي تجربه استفاده از اين كيت رو داره من  ٣ روز پيش iui كردم اين كيت نشون داد من تخمك گذاري دارم روز ١٣ پري و روز ١٤ پري iuiشدم اما الان حس ميكنم تخمك گذاري من الان هست .درد سينه دارم درد تخمدان مثل هر ماه ..نگرانم.

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

از ی دکتری شنیدم 

روزی ک کیت پررنگ میشه فرداش برای اقدام بهترین وقته 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی دکتری شنیدم  روزی ک کیت پررنگ میشه فرداش برای اقدام بهترین وقته

اين كيت خيلي گرون خريدم ،و وقتي مثبت باشه اين 😊عكس مياد و وقتي منفي ي دايره فقط .اينجا فقط با كيت وقت iui رو مشخص ميكنن

دکتر گفته از این کیت استفاده کنی؟  واسه iui باید میرفتی سونو که تخمک گذاریتو بدونی

عزيزم اينجا مثل ايران نيس با كيت روز تخمك گذاري رو اعلام ميكنن اون هم خودم بايد چك كنم مثبت شد زنگ بزنم برم واسه iui

دکتر گفته از این کیت استفاده کنی؟  واسه iui باید میرفتی سونو که تخمک گذاریتو بدونی

اره خود دكترم تاكيد داشت اين كيت رو بخرم گفت درصد اشتباه صفر هست اما بعد از ٣ روز iui الان حس ميكنم تخمك گذاري دارم .

عزيزم اينجا مثل ايران نيس با كيت روز تخمك گذاري رو اعلام ميكنن اون هم خودم بايد چك كنم مثبت شد زنگ ب ...

آهان . چون من دوستم iui کرده بود گفتم . شما کجا هستین؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
خوش بحالت . حالا شاید باردار شدی و و درد تخمدان و سینه ات هم واسه همون باشه 

به اين زودي ٣ روز بيشتر نيس ..نه اين دردها رو هر ماه دارم.