خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
نه باید چیزی که ازش برداشته شده رو به ورثه اش برگردوند و از اونها حلالیت گرفت
جزئیاتشو زنگ بزن حوزه علمیه بپرس
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
فاتحه خوندن نه عمرا به این راحتی باشه با فاتحه نمیشه فقط همون مبلغ رو بدی نیازمند اونم مبلغ ب روز و فقط هم درصورتی میشه بدی نیازمند ک دسترسی نداشته باشی ب طرف
دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
تا جایی که بهشون دسترسی داری باید ازشون حلالیت بگیری
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
چون شنیدم که میگفتن مثلا حق الناس کوچیکه یه خیرات از طرف اون فرد بده ولی فکر نکنم هر حق الناسی با این چیزا تموم شه بره
نوشتم نظر خودمه
از سایت پرسش و پاسخ مذهبی بپرس
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
من شنیدم اگه امکان دسترسی به طرف نیست یا با گفتن واقعیت یه فتنه دیگری ب پا شه بهتر در حق اون طرف رد مظالم شه یعنی صدقه بدی استغفار کنی یا هرکار خیری که انجام میدی ب نیت اون طرف باشه امید است که بخشیده بشه