2777
2789

امروز ارتدنسی کردم😁🦦

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشهنه دکتر خودش باید تشخیص بده معمولا بیشتر از دوسال

مرسییی 

دکترم گف یکسال☹️

یچیز جالب دختر داییم قبل ارتدنسی قالب خمیری گرفت از دندونش 

اما از من نگرفتن چرا

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

اون رو پزشک تشخیص میده که کی باید برداره 

شما بخوای سر شش ماه هم برداری تاییدهٔ اون رو میخواد و اگه اون نخواد برداره کاری نمیتونی بکنی

معمولا اول پروسهٔ درمان بهتون میگن چقدر تایم میبره

برای من یک سال طول کشید الآن هم حدودا ده ماهه که ریترنر گذاشته برام

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

مرسییی دکترم گف یکسال☹️یچیز جالب دختر داییم قبل ارتدنسی قالب خمیری گرفت از دندونش اما از من نگرفتن چ ...

قالب زدن برای ارتودنسی متحرکه. از اونایی که در میارن و میزارن 

ارتودنسی شما ثابته نیازی به قالب زدن نداره الآن

بعد از برداشتن سیم‌ها اگه بخوان بهتون پلاک شفاف بدن قالب میزنن

اون رو پزشک تشخیص میده که کی باید برداره شما بخوای سر شش ماه هم برداری تاییدهٔ اون رو میخواد و اگه ا ...

شما قبل ارتو قالب خمیری گرفت?

من نگرفت 

بعد اینکه کش رنگیا نذاش واسم☹️اینق دوس داشتم بزاره خودگ رنگ انتخاب کنم

قالب زدن برای ارتودنسی متحرکه. از اونایی که در میارن و میزارن ارتودنسی شما ثابته نیازی به قالب زدن ن ...

عاو 

مرسی🧡

شما قبل ارتو قالب خمیری گرفت?من نگرفت بعد اینکه کش رنگیا نذاش واسم☹️اینق دوس داشتم بزاره خودگ رنگ ان ...

نه برای من قالب نزدن فقط دو تا دندون چهار سالمم رو کشیدن. گریه‌ام میگیره هنوز براشون... سالم سالم بودن

از اون کش‌های بین دندونی منظورتونه یا کش‌هایی که روی دندون و توی براکت‌هاست؟

نه برای من قالب نزدن فقط دو تا دندون چهار سالمم رو کشیدن. گریه‌ام میگیره هنوز براشون... سالم سالم بو ...

اره منظورم هموناس 

منم اینقدر گریه گردم چون بچه بودم دندون نیشامو گشیدم دکتره گفت نباید بکشی اونا زیبایی صورت بودن

مرسییی دکترم گف یکسال☹️یچیز جالب دختر داییم قبل ارتدنسی قالب خمیری گرفت از دندونش اما از من نگرفتن چ ...

ازشون بپرسین چرا نگرفتن 

شاید دلیلی داشته

عع قدیما حداقل دوسال بود علم پیشرفت کرده😁