2777
2789

سلام دوستای مهربونم من شونزدهم برج ده رفتم سنو گفت پنج هفته و سه روز بعد دوم برج یازده رفتم گفت هفت هفته و دو روز ولی طبق آخرین پری باید هشت هفته و چهار روز باشم الان کدوم درسته و من دقیقا تو چند هفتم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

سونو سن جنین رو میگه 

سن بارداری سن مدت از پریود کذشتن رو 

ممکنه لقاح دیر بوده پس سنوشت جنین کمتر میشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو سن جنین رو میگه  سن بارداری سن مدت از پریود کذشتن رو  ممکنه لقاح دیر بوده پس سنوشت ...

ممنون عزیزم ولی من الان باید بگم هشت هفته و چهار روزم یا هفت هفته و چهار روز چون میخوام وقت غربالگری هم بگیرم

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

دکتر به من گفت سن جنین مهمه ولی زنگ بزن از دکترت بپرس

چون رشد تیغ بینی و پشت گردن جنین مهم هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
این سوال منم هست

شما چند هفته هستی و چه قد تفاوت هست بین سنو و تاریخ پری

عزیزم سونو قلب تو چند‌هفته رفتی؟

پنج هفته و سه روز رفتم که فقط یه ساک خالی بدون فتال پل و کیسه زرده شونزده روز بعد هم جنین هم ضربانه قلب بود تو سنو هم زده هفت هفته و دو روز