2777
2789
عنوان

نهایی دوازدهم

86 بازدید | 12 پست

سلام من تاحالا شیمی هیچ نخوندم کلاس انلاین با مرادی ثبت نام کردم الان ک دیگه وقتی نمونده فیلمارو ببینم خودم کتابو بخونم یا فیلمارو ببینم؟ اصلا نمیدونم چطور باید بخونم سردرگمم

فراهانی از تلگرام دانلود کن ببین چهار پنج تا فیلمه فک کنم ولی هرچی هس حتمن اونا رو ببین متن کتابم بخون نمره خوب میاری

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متأسفانه شیمی دوازدهم فصل ۱ و ۲ با مطالعهٔ کتاب کارت راه نمی‌افته و باید براش فیلم ببینی

فیلم‌های نهایی دبیرهای کنکوری رو ببین تعدادشون کمه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

چی سرچ کنم برام بیاره؟

نهایی فراهانی یا شیمی نهایی فراهانی 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

فیلم ببین وقت هست ک خیلی

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

دوازدهمید شما ؟کجا وقت هس من کتابو تاالان باز نکردم بعد گفتن نهاییا از۲۸اردبیهشت شروع میشه بنظرت میر ...

بله ۱۲ هستم

چرا نرسی؟ وقت هست ... برنامه ریزی کن 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》