2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فارغ التحصیل شدم ولی پیشنهادم اینه که روزای تعطیل مخصوصا جمعه ها مرور کنی و تست هایی که علامتدار کردی رو مجدد حل کنی.

روزای مدرسه حداقل ۵ ساعت روزای تعطیل ۷ ساعت مطالعه مناسبه به نظرم.

فارغ التحصیل شدم ولی پیشنهادم اینه که روزای تعطیل مخصوصا جمعه ها مرور کنی و تست هایی که علامتدار کرد ...

من اول سال و شل گرفتم ک خیلی ضرر کردم ولی الان دارم خودمو جمع و جور میکنم و این ساعت مطالعه ای که شما گفتید و دارم فعلا ولی نمره هام هنوزم پایینه چیکار کنم بنظرتون؟

اگه افزایش بدم ساعتو میتونم نهاییو معدل خیلی خوب بیارم؟

میتونم بپرسم چه رشته ای قبول شدین؟

هیچی میدونی چرا؟چون استباهم این بود خیلی خودمو خسته کردم ۱ ماه قبل کنکور مریض شدم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

هیچی میدونی چرا؟چون استباهم این بود خیلی خودمو خسته کردم ۱ ماه قبل کنکور مریض شدم

من امسال یازدهم خیلی افت کردم پارسال خیلی بهتر بود وضعم ای کاش از اول سال ۱۲ ساعت میخوندم که اینجوری نمیشد

بله من هم مدرسه نمونه دولتی درس خوندم میدونم چه شرایطی سختی الان داری😅

اخه پارسال که دهم بودم خیلی بیشتر درس میخوندم امسال از لحاظ رتبه توی کلاس جز آخرین نفراتم هرچی تلاش می‌کنم انگار اصلا بازدهی نداره اعصابم کلا بهم ریخته😢 بقیه بچه ها عالین توی تست و ...

ساعت مطالعه اونقدرام مهم نیست مهم یادگیری و درکه شما ۵ ساعت مفید بخونی خیلی بهتر از اینه ۱۲ ساعت کتاب مقابلت باشه و تنها ساعت مفیدی که مطالعه کردی از این ۱۲ ساعت ۱ ساعت بوده باشه.

اخه پارسال که دهم بودم خیلی بیشتر درس میخوندم امسال از لحاظ رتبه توی کلاس جز آخرین نفراتم هرچی تلاش ...

خب باید ببینی چی باعث شده که عملکردت نسبت به قبل متفاوت شده ولی توکل بر خدا کن و قوی شروع کن و ادامه بده میدونم ممکنه خسته بشی بیخیال بشی گاهی جا بزنی ولی یه کاری کن که ۲ سال دیگه به خودت افتخار کنی.

خب باید ببینی چی باعث شده که عملکردت نسبت به قبل متفاوت شده ولی توکل بر خدا کن و قوی شروع کن و ادامه ...

واقعا ممنونم که جواب دادی عزیزم ❤️ امیدوارم بتونم دوباره مثل قبل حتی بهتر بشم 🫠🩵🩵