2777
2789
عنوان

رفت بدون هیچ حرفی

223 بازدید | 1 پست

سلام (من مرد م) 

از اینجا بگم که با دختری 4 سال توی رابطه بودم، دوسش داشتم و دارم، توی این 4 سال خیلی سعی کردم بهش توجه کنم باهاش حرف بزنم، اگر ناراحته یا عصبانی  آرومش کنم، تبع شعرم خوبه براش شعر میگفتم، هر سال تولدش براش کادو میخریدم اصلا رمز کارتم تاریخ تولدش هنوز هم هست، 

شاید باورتون نشه ولی توی این 4سال کلا 4بار باهم رفتیم بیرون  مدام چت میکردیم 

چرا؟؟ چون میگفت درس دارم ، استرس میگرم میترسم بابام بفهمه  

گذشت... تا اینکه من رفتم سربازی از 2ماه آموزشی که برگشتم دیدم کلی پیام داده ( نفسم به نفست بنده. دلم برات تنگ شده. کجایی و.......) 

5ماه  اول خدمتم بود که خیلی بحث و دعوا میکرد میگفت هیچ وقت نیستی. گفتم من پاسدارم برجک، توی گرم و سرما نگهبانم 24 ساعت بیدارم نمیتونم باهات زیاد چت کنم. (چندبار پشت گوشی خوابم برد) 

برای جبران  تولدشو توی یک کافه گرفتم کادو خریدم ازش تشکر کردم که صبور بوده و درکم کرده (وضع مالیم خوب نیست ولی با همون پول سربازی بود دیگه...) توی کافه خیلی کم نگام میکرد کلا 2 تا عکس باهام گرفت اونم به اصرار من،  همش از خودشو و دوستش سلفی میگرفت انگار من نیستم . 

مهر شد گفت من میخوام کنکور بدم امسال چت نکنیم . منم گفتم عالیه برو با خیال راحت درس بخون  رفت رفت رفت...... 

عید شد 1403. بهش پیام تبریک عید فرستادم با جمله انگیزشی و شعر   

تلگرامشو پاک کرد 

( ما اصلا رابطه جنسی نداشتیم یعنی قرار گذاشتیم بعد ازدواج) دوران سربازی هم خدمتیام میگفتن چون رابطه جنسی نداشتین ولت کرده، ولی بنظر من اون چنین دختری نبود و نیست 

کنکورش تموم شد بازم پیام نداد ، من بهش زنگ زدم گفت سلام شما؟؟ نمیشناسمت ،  انداخت لیست سیاه 

حالا من خدمتم تموم شده و دارم برای کنکور میخونم ( اون موقع میگفت تو خودتو بدبخت کردی رفتی خدمت، گفتم من پسر باید برم خدمت نمیشه نرم) 

از ذهنم پاک نمیشه. همه میگن فراموشش کن ولی نمیتونم  صبح که پا میشم، شب که میخوابم بهش فکر میکنم   

مادربزرگش فوت کرد، براش شعر تسلیت فرستادم 

گفت  ممنون شما؟    بعد مدتی پیام دادم من همونم که میدونم چه قدر عزیزتو دوست داشتی........ 

فهمید ولی جوابمو نداد 

حالا من نمیتونم از فکرش بیام بیرون 

نمیدونم باهاش قرار بزارم یا نه؟

پیگیرش بشم یا نه ؟

خیلی دلم میخواد بدونم چرا منو ول کرد؟ چرا حداقل بهم نگفت  ولت میکنم 

چرا بیخبر؟  من یکسال تو انتظار نشسته بودم 

یکسال به امید اینکه کنکورش تموم میشه پیام میده میبینمش. ولی تغریبا دوساله که خبری ازش نیست 

( اهل دختر بازی نیستم. خیلیا توصیه کردن اگر میخوای فراموش کنی با یکی دیگه برو تو رابطه، ولی من واقعا نمیتونم من دوس دارم تا آخر عمر با یک نفر باشم از تنوع طلبی بدم میاد ، توی انتخاب دوست خیلی وسواس دارم (منظورم هم جنس خودم پسر) کلا آدم رفیق بازی نیستم کلا 3تا رفیق دارم از قدیم ، تاحالا هم لب به هیچ ماده اعتیاد آوری نزدم 

یعنی سیگاری، سیگار، الکل و....... مصرف نمیکنم سالم سالم 

هيچ كس را غليظ دوست نداشته باشيد! آدم ها به زياد دوست داشته شدن حساسيت دارند...

نفسشان می گيرد و دلشان را می زنی

آنوقت است كه هُلت می دهند و هوای آزاد را نفس می كشند. مقياس دوست داشتن تان را با ظرفيت احساسى طرف مقابلتان تنظيم كنيد تا افسردگی غليظ به سراغتان نيايد...!

🫀=⚽