2777
2789
عنوان

وکیل داریم اینجا آیا

157 بازدید | 34 پست

سلام من یک سال و نیم پیش ازم کلاهبرداری شد 

و بعد از کلی دوندگی و بدبختی امروز ابلاغیه اومد که پرونده رفته اجرای احکام 

الان چی میشه فرد متواری هست و آدرسی ازش در دسترس نیست فقط حکمی که اومد ۱۸ ماه حبس تعزیری هست و پرداخت پولم 

الان اجرای احکام چیکار می‌کنه دقیقا ؟

حکم رو تایید میکنه و براتون حکم جلب سیار صادر میکنه

شما وکیلی؟تغییر دین بدون اطلاع خانواده امکان پذیره؟

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط ی مقدار اطلاعات دارم در مورد اطلاعی ندارم

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
حکم جلب سیار وقتی آدرسی ازش ندارم کاربردی داره ایا؟ خودشون ردی ازش بهم نمیدن؟

حکم جلب سیار یعنی هرجایی که اون طرف باشه شما میتونی از اون حکم استفاده کنی نیازی به آدرس نیست و اینکه اگه اطلاعاتی از اموال طرف داشته باشید میتونید دادخواست بدید که دادگاه پیگیر باشه وگرنه دادگاه کاری نمیکنه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
من دارم حقوق میخونم ،منظورتون اینه از مسلمان بودن برگردین و بشین یه دین دیگه!؟ این کار اگه اشتباه نک ...

تبلیغش که نکنم چی بازم مجازات داره اره قلبا مسیحیم میخوام ثبت شه 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

ابلاغیه براش میره 

ادرس خود حکومت داره ازش مثلا وقتی کارت ملی یا بانکی میگیره باید ادرس بده  ادرسی که ثبت شده تو سیستم حکم میره دم خونه اش یا نهایتش دم خونه دوست و اشناها . میتونن ردشو از حساب بانکی یا شماره تلفنشو بزنن و دستگیرش کنن 

اگه همچنان متواری بود و پیدا نشد حکمش علاوه بر زندان جریمه هم میشه 

چیزایی بود ک از بابام یاد گرفتم نمیدونم دیگ   اومد خونه ازش میپرسم 

دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان .️
حکم جلب سیار یعنی هرجایی که اون طرف باشه شما میتونی از اون حکم استفاده کنی نیازی به آدرس نیست و اینک ...

تا جایی که متوجه شدم ممنوع الخدمات هست و حساب هاش مسدوده پ  خونه هایی که اجاره می‌کنه به اسم خواهرش هست  آیا کاری میتونم انجام بدم؟

تا جایی که متوجه شدم ممنوع الخدمات هست و حساب هاش مسدوده پ خونه هایی که اجاره می‌کنه به اسم خواهرش ...

با این شرایطی که میگید خیر مگه اینکه سندی داشته باشید که بتونید دادگاه رو مجاب کنید که این خونه های اجاره ای که به نام خواهرش هست برای اون شخص هستش که بتونید توقیف پول رهن رو بگیرید

ابلاغیه براش میره ادرس خود حکومت داره ازش مثلا وقتی کارت ملی یا بانکی میگیره باید ادرس بده ادرسی که ...

ممنوع الخدمات هست و از سال ۹۲ به بعد آدرسی ازش ثبت نیست 

آدرس های قبلیش هم تغییر کردن 

تغییر دین از اسلام به یچی دیگه خیلییی سخته و تبعات داره اذیتتون میکنن  دیدم کسایی ک این کارو کردن و از بس اذیتشون کردن رفتن خارج

یه چیز دیگ اگه مثلا به مسیحیت تغییر دین بدی اجازه رفتن به کلیسا نداری  چون باید مسیحی ب دنیا بیای 

دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان .️
با این شرایطی که میگید خیر مگه اینکه سندی داشته باشید که بتونید دادگاه رو مجاب کنید که این خونه های ...

اینکه باهاش زندگی می‌کنه دلیل محکمی نمیشه؟