2777
2789
عنوان

ختم قرآن گروهی برای غزه

57 بازدید | 8 پست

سلام و نور 

دعوت به ختم قرآن گروهی با عزیزانی که تمایل به همراهی دارن

- برای شادی روح شهدای غزه

- برای سلامتی و عاقبت بخیری کودکان غزه که بی خانواده و تنها شدن

- به نیت آرامش و صلح در غزه و جهان

تا جمعه 12 شب فرصت داریم که بخونیم

جزءهای 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 19 و 20 و 24 و 25 و 29 و 30 رو بقیه دوستان برداشتن...

این جزءها باقی موندن:

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

21

22

23

26

27

28

دوستانی که میخوان همراهی کنن لطفا عدد جزء مورد نظرشون رو بنویسن

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

من 28 رو میخونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واقعا بده اوضاع شون کاش اما زمان زودتر بیاد 

خیلی زیاد دلم برا بچه هاشون کبابه.... 

کاش معجزه بشه براشون 😢😓

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی واقعا بده اوضاع شون کاش اما زمان زودتر بیاد خیلی زیاد دلم برا بچه هاشون کبابه.... کاش معجزه بشه ...

الهی آمین

خیلی وحشتناکه

من دفعه های قبل خیلی به این چیزا توجه نمیکردم ولی این سری واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم

دلم براشون خونه

کاش همه جای دنیا صلح و آرامش بشه

کاش مردم بیچاره قربانی و تیکه تیکه نشن

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.