2777
2789
عنوان

تاثیر یازدهم کنکوریا

180 بازدید | 14 پست

بچه ها تاثیر مثبت خوبه یا نه ؟من معدلم 19.59 شد کتبی یازدهم  تاثیر مثبت به نفعمه؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال پیش این شد معدلتون؟ اگه آره میشه کارایی که خیلی رو بالا رفتن معدلتون تاثیر گزار بودو بگین چون من ...

کتاب درسی +کلییییی نمونه سوال

اگه این معدل بهت کمک کنه رتبه بهتری داشته باشی تاثیر داره اگه نه فقط دوازدهم

خیلی ممنونم عزیز ببخشید یه سوال داشتم من امسال به نسبت خیلیی خوب خوندم میانگین ترازم تقیریبا 7000هست تو کانون آزمون های جامع هم رو زیستم در حد 85 بقیه در حد 60تا70..از طرفی من فرزند ایثار گرم و5 درصد سهمیه داشتم ولی اعمالش نکردم وهمون منطقه 3 رو داخل  هردو کنکور اعمال کردم بنظرت با این وضعیت وفرمون یش برم میتونم خودم تیپ1 یا ماکزیمم تیپ2 پزشکی قبول شم؟از طرفی گفتن تراز سیوی ها هستن ومیتونن خراب کنن نتیجه رو ..این بنظرت شامل دانشجو های پزشکی هم میشه؟

خیلی ممنونم عزیز ببخشید یه سوال داشتم من امسال به نسبت خیلیی خوب خوندم میانگین ترازم تقیریبا 7000هست ...

اگه نهایی هاتو خیلی خوب بدی و درصدهاتم همینقدر بالا نگهداری بله عزیزم چرا که نه

با افتخار دختر ایرانم...💚