2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسینیت کردم

پیشنهاد غیر منتظره ای از سوی یک مرد که مقتدر و حامی شماست (هچون پدر) به شما مي شود که باعث جهش و انرژی برای شما خواهد بود. سعی کنید از او در امور کاریتان مشاوره بگیرید

صبر و شکیبایی بیش ازحد شما باعث نابودی و پریشانی در زندگیتان خواهد شد، قدرت کنترل نشده شما نتیجه معکوس برایتان خواهد داشت (اضطراب و سقوط ناگهانی)

پیشنهاد غیر منتظره ای از سوی یک مرد که مقتدر و حامی شماست (هچون پدر) به شما مي شود که باعث جهش و انر ...

میشه لطفا برام توضیح دقیقی بدی

قسمت اولش نزدیکه به نیتم

چون میخواستم بدونم یه نفر پیام میده یا نه

میشه لطفا برام توضیح دقیقی بدیقسمت اولش نزدیکه به نیتمچون میخواستم بدونم یه نفر پیام میده یا نه

یعنی پیام میده ایشالله به مراد دلت می رسی.بعد میگه غرورت رو کم کن خودت هم بهش پیام بده همش منتظر نمون تا اون پیام بده خودتم تلاش کن واسش یه خورذه