ma01 مدیر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 799 عنوان هیچکس یه زنگ نزد | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست امروز مریض شدم نرفتم دانشگاه هیچکدوم از دوستام یه زنگ نزدن بگن زنده ای یا مردهدلم گرفته ازشون فکر میکنم بهم حسودی میکنن 1404/01/19 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24446 نخیر عزیزم از رفتارهایی که دیدم ازشون گفتم شوخی کردم عزیزمولی بشون فک نکنچون ذات هم دانشگاهی همینهبیخیال •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
گریفیتوموشهایش عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2472 یکیشون که همش میخواد من و خورد کنه میگه تو پاستوریزه ای فلانی یا مثلا داشتم رژ میزدم اینجور کرد حال ... از این اخلاق ها زیاد هس تا دلت بخواد دیگه دوست واقعی کجا پیدا میشه توکلت ب خدا باشه
ملکه_انگلیسس عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 11352 یکیشون که همش میخواد من و خورد کنه میگه تو پاستوریزه ای فلانی یا مثلا داشتم رژ میزدم اینجور کرد حال ... حرصشون شاید گرفته ازت ربطی ب حسادت نداره
ma01 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 799 عزیزم زیادی روشون حساب باز کردی گویامگ تو دانشگام کسی از کسی جویای حالشو میکنه؟ وقتی چهارتا صمیمی باشیم از حال هم خبر داشته باشیم پریروز من و دیده باشن امروز دانشگاه نرفته باشم نباید زنگ بزنن چت شده
ma01 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 799 چقد مسخره اس تا محل بمون نمیدن میگیم:بم حسودی میکنن!!!کسی که یه روز نیای زنگت نزنه یعنی از اولم دوست ... هعی اره والا خیلی وقته فهمیدم
ma01 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 799 از این اخلاق ها زیاد هس تا دلت بخواد دیگه دوست واقعی کجا پیدا میشه توکلت ب خدا باشه هعی اره بخدا
ma01 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 799 حرصشون شاید گرفته ازت ربطی ب حسادت نداره مگ چکارشون کردم خواهر
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24446 وقتی چهارتا صمیمی باشیم از حال هم خبر داشته باشیم پریروز من و دیده باشن امروز دانشگاه نرفته باشم نبا ... ب نظرم من ک نچون بچه های دانشگاه ب ظاهر صمیمین ولی در باطن اصلا رفاقتی در کار نبوده و نیس •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
rozaliiin عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5037 یکیشون که همش میخواد من و خورد کنه میگه تو پاستوریزه ای فلانی یا مثلا داشتم رژ میزدم اینجور کرد حال ... پس حق داری ک بگی ممکنه حسادت کنن اما ازینجور دوستا توقع نداشته باش حالتو بپرسن خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__
پیتزامشکوک عضویت: 1404/01/11 تعداد پست: 327 نه والا عزیزم من سعی میکنم اصلا خودم و از هیچکس برتر نشون ندم که فکر کنم کی هستم اما آدم از رفتارها ... اینا شوخیهجنبه داشته باشتو هم بگو بخندبگوحالا تو که پاستوریزه نیستی کجارو گرفتی عسلم🤣با خنده بگویا برا رژ بگو:برا خودم میزنم چکار ب کسی دارممگه شما برا بقیه رژ میزنین😉با چشمکب همین راحتیاینحوری همه باهات حس راحتی میکنن همبرگرم،پنیری🫤آی ام تعلیق شده🫡🫡🫡
پیتزامشکوک عضویت: 1404/01/11 تعداد پست: 327 هعی اره والا خیلی وقته فهمیدم توهم حسادت بم میکنن هم نداشته باش همبرگرم،پنیری🫤آی ام تعلیق شده🫡🫡🫡