2777
2789

واقعا کار زشتیه!حالا به هر دلیلی ام باشه! هر سوالی ام باشه!استارتر تاپیک میزنه راجب موضوعی که عنوان کرده حرف بزنین،نه که یکی دیگه بیاد اون وسط سوال خودش رو بپرسه وقتی هیچچچ ربطی به عنوان نداره

حالا بعضیا با شعور ترن اولش میگن ببخشید استاتر.. یا میگن با اجازه استاتر... خب این چه اجازه گرفتنیه؟اول بپرسین اگه مشکلی نداشت حرفتونو بگید😐

بارها تو تاپیک ها دیدم که به بحث هم منجر شده!

نکنید این کارو! ؛واقعا کار رومخیه!

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دقیقا و اونا که میگن ببخشید استارترا ولی میشه بیاید تاپیک اخرم 😑یا گزارش بزنید فلان تاپیکمو ...واقع ...

حالا من به اینا خیلی حساس نیستم. چون یچیزی میگن تموم میشه میره؛ولی این که بیان سوالشون رو مطرح کنن کلا بحث تایپک عوص میشه 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.