2777
2789
عنوان

خبر فورییییی در باره کنکور 🔴🔴🔴

241 بازدید | 14 پست

اقا مبارک باشه نتیجه جلسه شورا اعلام شد و یازدهم به جای تاثیر قطعی تاثیر مثبت میزاره واسه کنکور سوالیم داشتین برین توی تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوریا پارت نهم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی پشت کنکور هایی که یازدهم‌ نهایی نداشتن

🔹تاثیر معدل پایه یازدهم برای تمام داوطلبان 1404 مثبت شد

اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز به این نتیجه رسیدند که تاثیر معدل پایه یازدهم برای تمام داوطلبان 1404 مثبت باشد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، تاثیر معدل پایه یازدهم برای تمام داوطلبان 1404 مثبت شد.
داوطلبان کنکور بخصوص پشت کنکوری‌ها از دی ماه 1403 در انتظار نتیجه بررسی موضوع مصوبه کنکور در شورایعالی انقلاب فرهنگی درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ بودند، پس از دو ماه برگزاری جلسات از این هفته به هفته دیگر در شورایعالی انقلاب فرهنگی مسأله به شورایعالی آموزش و پرورش واگذار شد و این شورا پس از برگزاری جلساتی مواردی را تصویب کرد.اما در ابلاغیه مصوبه شورایعالی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، دوباره بررسی برخی موارد به شورای سنجش و پذیرش سپرده شد، این شورا هم پس از برگزاری دو جلسه، اطلاعیه‌ای خلاف آنچه شورایعالی آموزش و پرورش و مسؤولان دولت اعلام کرده بودند را منتشر کرد که این مسأله صدای اعتراض برخی داوطلبان را درآورد و وزارت علوم جلسه فوق‌العاده هم‌اندیشی برگزار کرد که براین اساس مقرر شد موضوع دوباره در شورایعالی انقلاب فرهنگی بررسی شود.

🔴دوازدهمی ها و پشت کنکوری ها تاثیر یازدهم براشون مثبت شد و تاثیر سوابق شد ۶۰ درصد از پایه دوازدهم

با عرض معذرت من متوجه نشدم ، میشه واضح تر توضیح بدید؟

یعنی برای ۴۰۴ یازدهم نهاییش کنسل شد

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

واسه کسایی که امسال یازدهم هستن و کنکورشون ۴۰۵ هست چی؟

معلوم نیست