2777
2789

من یه پسر یک ماه و نیمه دارم موقع شیر خوردن بعد از چند دقیقه شروع میکنه به گریه و همش به خودش میپیچه و نمیتونه شیر بخوره   

بعد شیر خوردنشم با اینکه آروغشو میگیرم و نیم ساعت تو بغلم نگهش میدارم بازم موقعی که میزارم سرجاش تا بخوابه همش چند دقیقیه یک بار وسط خواب نازش از درد بیدار میشه به خودش میپیچه و انگار بازم آروغ داره یه چیزی جلو تنفسشو میگیره یه لحظه 

از دیشب ساعت یک تا الان اصلا نخوابیده طفلکم همش خواب و بیداره به فاصله هر چند دقیقه تو رو خدا بگین چی کار کنم دارم دیوونه میشم بچم اینجوری اذیت میشه

دکتر بهش قطره دایمتین و پدی لاکت داده ولی تاثیر خاصی نداره

دخترمنم دقیقا همین بود حتی میزاشتمش بخوابه میخو است بلند شه بچه یکماهه 

بردمش دکتر رفلاکس پنهان داشت هرچند هنوز کامل خوب نشده ولی بهتره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش چند روز پیش بهش دایمتین و پدی لاکت داده ولی تاثیری نداره 

نه ریفلاکسه داروی ریفلاکس چیز دیگست اینها داروی کولیکه بشما داده

رو سطح شیب دار بخوابونش و خودت هم لبنیات نخور 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

قطره کولیک از داروخانه بگیر بهش بده راحت میخوابه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
کولیک داره...هم ممکنه گوش درد باشه یدفعه مثل سوزن میخوره ب گوش بچه وازخواب میپره وگریه وجیغ

تا وقتی تو بغلمه یا رو شونمه آروم میخوابه به محض اینکه میزارم زمین یهو بیدار میشه 

یهو هم وسط گریه و درد خوابش میگیره

تا وقتی تو بغلمه یا رو شونمه آروم میخوابه به محض اینکه میزارم زمین یهو بیدار میشه  یهو هم وسط ...

روغن زیتون و پودرزنجبیل کمی قاطی کن بزن زیوش پشت گوشش..بعد کلاه نخی یاروسری سرش کن...واس کولیکشم هروز چن بار پوشکشو بازکن انگشت کوچیکتو بزن ب روعن گرچک ومعقدشو اروم ماساژ بده..تا باد رودش خالی بشه اخی الهی بچه بیچاره ...پسر منم اینجوری بود کای چ روزای سختی داشتم

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات