2777
2789

من دوساله ازدواج کردم تا الان هرکی منو دیده از فامیل نزدیک و دور همه ازم میپرسن بچه نمیاری؟ چرا نمیاری؟ کی بچه میاری؟ یا برای رتبه کنکورم زنگ میزدن میپرسیدن يا درباره وسایل و دکور خونم لباسام وخیلی سوالات شخصیه دیگه اما دو سه نفر تو فامیلامون اصلااااا هیچوقت تا حالا همچین سوالاتی ازم نپرسیدن خداوکیلی چقدر بافرهنگ و عاقلن خیلی خوشم میاد از این آدما خدا زیادشون کنه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو صدا زدی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کلا اگه قبل سوال پرسیدن و نظر دادن درمورد افراد در صورتی که نظرمونو نپرسیدن یه " به من چه " به خودمون بگیم نه دلخوری پیش میاد نه بیخودی صحبت میکنیم .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه خب همه قصد بدی ندارن که ازین سوالا بعضیام نمیدونن چقدر کارشون بده فکر میکنن عاديه

بببخشید می پرسم شما اگه با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادین به یه نفر ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 🥲🥲

بببخشید می پرسم شما اگه با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادین به یه نفر ولي اون با لحن تند و عصبانیت گف ...

خواهش میکنم 

اگه واقعا بد صحبت کرده باشه دیگه اصلا کاری به کارش ندارم و باهاش صحبت نمیکنم