سلام دوستان من دوسال پیش توی محیط کار با پسر اشنا شدم که خیلی سر به زیر و اروم و با تربیت بود و ار لحاظ ظاهر و قیافه هم مورد پسندم بود به من پیشنهاد ازدواج داد منم چون خوشم اومد قبول کردم اما چون همکار بودیم میدونستم مادرش مشکل و میخواسته برای پسرش پرونده روانی درست کنه که پسرش نتونه سربازی بره جایی استخدام شه من اوایل باورم نمیشد فقط از همکارا شنیدم که مادرش چند بار اومده شرکت ابروشو ببره چند ماه گذشت بلاخره پدر مادرشو راضی کرد بیان خاستگاری خانواده شیک و پیک محترم پدرش به پدرم گفت خونه میدم ماشین میدم بهش حمایتش میکنم بله برون گرفتیم مفصل و خانواده ها اشنا شدن گذشت تا زمان عقد همسرم به من گفت حواست باشه سر عقد هیچکس نباشه من میدونم مادرم مخالفه و شاید بخاد طلسم کنه و سر همین موضوع که یه زن غریبه رو دعوت کرده بود برای عقد دعوا شد منو همسرمو از خونه انداخت بیرون و همسرمو از همه جا بلاک کرد
خلاصه همسرم ۵۰ روز خونه ما بود همش از فشارای عصبی حالش بد میشد تا جایی که پشت فرمون حالش بد شد تصادف کرد زنگ زدم پدرش بیاد بیمارستان داخل بیمارستان پدرش بهش گفت از زندگی ما برو بیرون و حتی پول بیمارستانم نداد
و رفت گذشت تا یه بار دیگه همسرم از حال رفت بردیمش بیمارستان خودش اسرار داشت به پدرش بگم شاید دلشون بسوزه اما مادرش اومد شروع کرد تو بیمارستان فوش دادن به منو خانوادم که شما بچه منو حبس کردین و نزاشتین ببینمش کلی ام به پدرم فوش داد همسرم وضعیتش خیلی بد تر شد و هیچ پناهی جز منو خانوادم نداره پدرم مخالف شده با ازدواجمون ما محرم شدیم ولی عقد دائم نکردیم پدرم شرایط حمایت داره و خونه به نام من زده ولی همه جوره با خانواده همسرم مخالفه و میگه من دخترمو از سر راه نیاوردم بهش بگو بره جدا شو از اون طرف مادر همسرم زنگ زده به تمام دوستای همسرم فامیلای من کلی دروغ گفته و ابرومونو برده حتی تحدید هم کرده که پسر من دو قطبی داره و نباید ازدواج کنه
از طرفی چند روز پیش مادرش رفته پیش رفیق صمیمی همسرم بهش به اب دعا داده گفته اینو بده پسرم بخوره حتی پیشنهاد پول داده با این شرایط من میدونم همسرم بی گناهه پسر خیلی پاکیه واقعا کاریه رو پای خودش وایساده و منو واقعا دوست داده منم دوسش دارم دلم براش خیلی مسوزه اما خانوادمم میگن بره و بیخیال تو شه ما بالای چهل جلسه مشاوره رفتیم و مشاوره بهمون گفت مادر همسرم اختلال های شدید داره و واقعا اسیب زندس حالا واقعا گیر افتادم مشاوره بهم گفت اگر جدا شی باید قبول کنی این ادم نابود میشه چون هیچ کسیو نداره و اگرم جدا نشی نباید بزاری خانوادش بهتون نزدیک بشن