2777
2789
عنوان

وای همسرم ی چیز گفت حالم بدشد

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برای اینجور بچه ها میتونیم دعا کنیم.

نمیدونم واقعا میشه کاری براشون کرد.

اونروز تو اتوبوس خانمه کنارم نشسته بود.دختر نوزاد یه سال و نیمه داشت.

خیلی راحت گفت میرم گدایی.البت گفت صدقه جمع میکنم.

دخترش لاغر بود.

میگم سیب زمینی آبپز کن .میگه اونم ندارم.

ایرانی نبود.یارانه هم نداشت.

میگه کلی کرایه میدم.

متاسفانه همین معتادا زرت و زرت بچه تولید میکنن

وقتی یه زن با یه معتاد زندگی میکنه یعنی دیگه چیزی برای از دست دادن نداره بچه که دیگه پیشکش

متاسفم برای تک‌تک خانم های ضعیفی که با یه معتاد لجن زندگی میکنن

منم ب همسرم گفتم خدا این ایندش چیه والا مادرش مواخذست اخه بچه میخاست چیکار

عزیزم چرا این حرفو میزنی خودت میگی مرده معتاد بوده بچه هم که خدا میده  یهو میشه  خیلیان جلوگیری میکنن ولی بازم باردار میشن    شاید مادره رفته بوده کار شاید رفته خرید  غذا میپخته و هزار کار دیگه  

فقط بچه گناه نداره مادر بچه هم گناه داره این مرده خیلی اشغال بوده  کی گفته ایقد زهر ماری بکشی که خمار بشی نفهمی  

اصلا اومدیم بچه هم تریاک نخورده بود  خونه اتیش گرفته بود  

من که هم دلم واسه بچه سوخت هم مادر بچه  بیشتر هم مادر بچه دلسوزی داره که همه بار زندگی رو دوششه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
متاسفانه همین معتادا زرت و زرت بچه تولید میکنن وقتی یه زن با یه معتاد زندگی میکنه یعنی دیگه چیزی بر ...

اینا ضعیف نیستن اینا شیر زن هستن  خودشونو فدای شوهر معتاد و زندگی درب و داغونشون میکنن  اخرش هم  مرده به خودش میاد   ولی متاسفانه اخرش به خودش میاد که  دیر شده   

معتاد یه بیماره نه مجرم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
عزیزم چرا این حرفو میزنی خودت میگی مرده معتاد بوده بچه هم که خدا میده  یهو میشه  خیلیان جل ...

اره شوهرم میگف مادربزرگ بچه گفته پس زنت مرده بود نزاره بخوره میگف گفته بابا اون داد دست من گفت مراقبش باش خودش رفته بوده اشپزخونه 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اینا ضعیف نیستن اینا شیر زن هستن  خودشونو فدای شوهر معتاد و زندگی درب و داغونشون میکنن  اخ ...

اخه عزیزم اومدیم درست نشد اون زن اخه چرا بچه میاره اخه میدونی چقد ایندش بخاطر شرایطه پدرش عوض میشه

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اره شوهرم میگف مادربزرگ بچه گفته پس زنت مرده بود نزاره بخوره میگف گفته بابا اون داد دست من گفت مراقب ...

ان شا الله همین یه تلنگری بشه واسه مرده که  ترک بکنه   بچش هم خوب میشه   ان شالله زندگیشون سرو سامون بگیره   

اره شوهرم میگف مادربزرگ بچه گفته پس زنت مرده بود نزاره بخوره میگف گفته بابا اون داد دست من گفت مراقب ...

بچه رو داده دست مردی که بساط کرده داره میکشه ؟؟؟چه دلی داره ..اصن مگه به معتاد میشه اعتماد کرد ؟؟؟

ان شا الله همین یه تلنگری بشه واسه مرده که  ترک بکنه   بچش هم خوب میشه   ان شالله زند ...

آخی چه دعای قشنگی خداکنه اینطورباشه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
اینا ضعیف نیستن اینا شیر زن هستن  خودشونو فدای شوهر معتاد و زندگی درب و داغونشون میکنن  اخ ...

شیرزن اونیه که خودشو از شر یه معتاد راحت کنه نه بمونه خودش و بچه هاش پاسوز بشن

بدبخت بودن شیرزن بودن نیست