2777
2789
عنوان

این جمله درسته ک

101 بازدید | 24 پست

پسری که خیلی عاشق مادرشه و بهش احترام میذاره با همسرش ام خوب رفتار میکنه و احترام میذاره ؟ لطفا دلیل موافقت یا مخالفتتون ام بگید

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چندان ربطی نداره اینو زنایی میگن که از پس شوهرای بچه ننشون بر نمیان میخوان توجیه کنن.من که هر مرد ...

اهااا 

یعنی یکی بگه من مادرمو خیلی دوست دارم و واقعا ام رفتارش اینجوری باشه و با شمام خوب و محترمانه رفتار کنه چیکار باید کرد؟

من ب شخصه رابطه همسرم با مادرش مهم نیس. باید ببینی پدر مادرش رابطشون چجوریه 99 درصد رفتار پسر برمیگ ...

عهععععه؟ چشم اینم مدنظر قرار میدم

اهااا یعنی یکی بگه من مادرمو خیلی دوست دارم و واقعا ام رفتارش اینجوری باشه و با شمام خوب و محترمانه ...

کاری نمیشه کرد حالا واقعا بعضی مادرا باارزشن و خیر بچشون و میخوان ولی بعضیام به این بهونه دوس داشتن کلا سرشون تو زندگیه پسره و هیچ زنی اینجور شرایطی و نمیپسنده..

کاری نمیشه کرد حالا واقعا بعضی مادرا باارزشن و خیر بچشون و میخوان ولی بعضیام به این بهونه دوس داشتن ...

درسته چطوری بفهمم این عشق به مادرش آسیب زننده است یانه؟