2777
2789
عنوان

کاش شوهرم ازم بزرگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ظاهر همه فکر میکنن من دو سه سال کوچیکترم ولی خب مردا عقل ندارن

اتفاقا توام دو بار بگی خیلی بچه ای میدونستم علاوه بر سنت عقلتم مثل بچه هاست اصلا سمتت نمیومدم کاش شوهرم بزرگتر بود که مثل مردا بالغ رفتار میکرد نه یه کودک حالش جا میاد میفهمه نباید مقایسه کنه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

ربطی نداره بنظرمهستن زنوشوهرایی ک همسنن و خیلی خوب حرف هم میفهمنهستن زنوشوهرایی ک مرد از زن کوچیکتره ...

ببین همسر منم اولش خیلی خوب بود الان چشم و گوشش باز شده هی مقایسه می‌کنه اعصاب منو بهم میریزه

والا زن داداش من ۵ سال از داداشم بزرگتره ، داداشم مثل پروانه دورش میگرده . شده نوکر خودش و خونواده ش ...

منم زنداداشم همسنه با داداشم. دوماهم بزرگتره زنداداشم.اما بیا وببین دقیقا همینکه شما گفتی داداشم بله قربان گوی خودش و خانواده اش هست

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خب اگر کوچکتر بودی میتونست گولت بزنه با حرف خرت کنه(ببخشید البته) و تو مشتش باشی، الان حریفت نمیشه. ...

البته طبق چیزایی که گفتی این دیدگاه شوهرته

این نظر من نیست. 

توهم بگو خدامیدونست تو چجور آدمی هستی زن کوچیک قسمتت نکرد بیفته زیر دستت

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

اتفاقا توام دو بار بگی خیلی بچه ای میدونستم علاوه بر سنت عقلتم مثل بچه هاست اصلا سمتت نمیومدم کاش شو ...

ببین همیشه میگم کاش هم سن بابام بودی ولی درک داشتی بچه ننه نبودی

منم زنداداشم همسنه با داداشم. دوماهم بزرگتره زنداداشم.اما بیا وببین دقیقا همینکه شما گفتی داداشم بله ...

فقط بلده چطور مرد رو با قربون صدقه و سیاست و دستپخت خوب نگه داره . البته یه مرد هم غیر از اینا چی میخاد مگه

خب اگر کوچکتر بودی میتونست گولت بزنه با حرف خرت کنه(ببخشید البته) و تو مشتش باشی، الان حریفت نمیشه. ...

والا الآنم زور میگه بهم و راضی نیستم میگم کاش کوچیکتر بودم ازش