2777
2789
عنوان

اگه بعد از اجرا گذاشتن مهریه

331 بازدید | 13 پست

با شوهر آشتی کنیم، بعد بخواهیم فعلا از درخواست مهریه صرف نظر کنیم،

بعدا اگه بعد از چندین سال باز درخواست مهریه کنیم، قیمت سکه به قیمت چند سال آینده و زمان درخواست دوم حساب میشه یا  به قیمت زمان درخواست اول؟

اگه اطلاع دقیق دارید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه قیمت روز

من مجبور شدم بخاطر اخلاقای بشدت بد شوهرم مهر اجرا بذارم. ولی دوتا بچه دارم می‌خوام اگه اومد و شد برگردم و فعلا مهریه رو دست نگه دارم. اما میترسم بعد از چند سال ارزش مهریه ام کم بشه و بندازه بیرون منو. مطمئنید؟

من مجبور شدم بخاطر اخلاقای بشدت بد شوهرم مهر اجرا بذارم. ولی دوتا بچه دارم می‌خوام اگه اومد و شد برگ ...

اگر طلب پول نقد باشه مثلا مهریتون ۲۰۰ میلیون تومان باشه ممکنه بگن همون مبلغه و صرفا تاخیر در ادای دین رو حساب کنن ولی برای سکه اینطوری نیست

فقط باید برید محضر و برای مطمئن کار کردن یک اقرارنامه تنظیم کنید با همسرتون که اون پس گرفتن مهریه به خاطر ابرا و بذل مهریه نبوده

وگرنه دفعه بعد اگر خواستید اجرا بذارید میتونه وکیل بگیره و طرح دعوا کنه که اون پس گرفتنتون ابرا بوده (هرچند باز کاری تمیتونه بکنه ولی به هرحال راه برای طرح دعواش بازه)

این موضوع برای خودمم پیش اومد 

مردا این قضیه رو خیلی جدی میگیرن 

من خودم اجرا گذاشتم و واقعا زندگیم تموم شد 

البته توافق کردیم ولی واقعا زنی که می‌ره دادگاه دیگه باید بای بای کنه با زندگی سخته یکم 

ایشالله که براتون پیش نیاد 

این موضوع برای خودمم پیش اومد مردا این قضیه رو خیلی جدی میگیرن من خودم اجرا گذاشتم و واقعا زندگیم تم ...

طلاق بده. اون وقتی هم که زندگی میکردم مدام تهدید به زن گرفتن و طلاق میکرد. آرامش اصلا نداشتم