2777
2789

شوهر خواهر دوستمه خیلی با این دوستم صمیمی بودیم اما از وقتی دامادشون پول پدرمو خورده حتی جواب زنگ گوشی بابامو نمی‌ده دیگه روم نیست برم خونه دوستم اینا همیشه خواهرش خونشونه غیر از اون احساس می کنم سر این موضوع کمی بینمون فاصله افتاده خواهرش هم می‌دونه شوهرش همچین کاری کرده اما خب نتونسته کاری کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی کیلو چنده طرف پول پدرت رو خورده نمیخاد پس بده 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
از بچگی باهم دوستیم تقریبا ۱۷ ساله باهم دوستیم شما بودی ناراحت نمیشدی؟

ازاینکه پول باباموخوردن ناراحت میشدم...بعدهم اینقدروابسته نشوکلاازاین دوستاتوزندگی زیادمیادومیره...

بخدا هیشکی غیرت دهه شصتیارو ندارهدوست چیه، پدرو بچسب

بابام کاری به منو دوستم نداره یعنی نمی‌خواد رابطه ما خراب بشه اما کلا میگم این موضوع چه بخوایم چه نخوایم ما رو از هم دور کرده

دامادشون بوده خب خودش که تقصیری نداره

اونا مقصرن باید از شما دلجویی کنن و اینکه ب دامادشون فشار بیارن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ازاینکه پول باباموخوردن ناراحت میشدم...بعدهم اینقدروابسته نشوکلاازاین دوستاتوزندگی زیادمیادومیره...

آخه اصلا رابطه ما خیلی عمیق تر بوده اون میومد خونه ما می خوابید من می رفتم اونجا من از این موضوع که پول پدرمو خورده ناراحتم با خواهرش ارتباطی ندارم اما خود دوستم واقعا آدم با معرفتی بوده تو سختی مشکلات کنار هم بودیم