2777
2789

از اخلاق یوی از همکلاسیام خوشم میاد

میخوام باهاش دوستش بشم

ولی دوستای صمیمیش انگار از من بدش میاد

منم قدم با این که اونم قد بلنده خیلی بلند ترم ازش از قد بلندی زیاد بدم میاد حس بدی دارم انگار خیلی بزرگم

هی میخوام نزدیکی بشم روم نمیشه دلم میخواد بغل دستش بشینم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بحث یچیزیو بکش وسط هم صحبت شو روی خوش نشون داد ، شماره ای چیزی ازش بگیر ببین ارتباط شکل میگیره ...

وایسا واست یه عکس بفرستم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
یبار بحث یچیزیو بکش وسط هم صحبت شو روی خوش نشون داد ، شماره ای چیزی ازش بگیر ببین ارتباط شکل میگیره ...

نمیاد

ولی بهش پیام دادم بحث کشیدم وسط بعد اخرای حرفامون داشتم میگفتم زشتم اره از خودم بدم میاد اونم گفت غلط میکنی حسودیشون شده خیلی هم خوبی

شمارش ۳ سال دارم

گاهی وقتا باهم حرف میزنیم ولی دلم میخواد مثل بقیه دوستاش باشم زنگ تفریح باهاش باشم راحت صحبت کنم باهاش

شمارش ۳ سال دارمگاهی وقتا باهم حرف میزنیم ولی دلم میخواد مثل بقیه دوستاش باشم زنگ تفریح باهاش باشم ر ...

خب کاری نداره که بگو من دوست فابی ندارم و دلم میخاد بات بیشتر ازاینا‌تایم بگذرونم، اهل کافه یا بیرون اومدن هستی یا اینک دعوتت کنم بیای خونمون و... ببین چی میگه

+خدایاشکرت🤍