2777
2789
عنوان

خانمهای باردار و خانمهایی که تجربه بارداری داشتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
بهت حالت تهوع نمیداد؟اخه من ماهی میخورم خودش بهم حالت تهوع میده

من حالت تهوع خیلی شدید داشتم ولی اصلا حالم رو بد نمی‌کرد فقط از بوی ماهی خام حالم بده میشد 

واسه اینکه حالت بد نشه بعد اینکه مزه دار شد تو روغن سرخش کن آخر هم زمانی که شعله رو خاموشش کردی هر دو طرفش رب انار ترش بزن اینجوری دیگه اصلا بو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الرژی ی بخشیش ارثیهی بخشیش مکمل های قوی زمان بارداریو عوامل دیگه دخیل هست توش.مخصوصا الان اکثر بچه ه ...

آره فکر میکنم درست باشه منم هر بچه ای دیدم دورواطرافم به پروتئن گاوی آلرژی داشته 

ولی من تا الان اونقدرا مکمل استفاده نکردم فقط کلسیم استفاده میکردم با ویتامین دی همین که ویتامین دی رو اکثرا یادم می‌ره بخورم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من حالت تهوع خیلی شدید داشتم ولی اصلا حالم رو بد نمی‌کرد فقط از بوی ماهی خام حالم بده میشد واسه اینک ...

من به خاطر مزش حالم بد میشه احساس میکنم به بوش حساس نیستم تازه بوشو دوست دارم اما زمان هایی که حالت تهوع شدید دارم که اصلا نمیتونم بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من ازهفته ۱۶ یا ۱۷ دکتر بهم داد.بدون جیوه البته.هفته ای دوبار میخورم.

خودش بهت داد یا خودت بهش گفتی بهم بده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه دیگه ۲ الی ۳ بار در هفته ماهی بخوری کافیه.

نه دو سه بار در هفته نه شاید هفته ای یکبار یا دوهفته ای یکبار بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم از دکترم پرسیدم گفت به خاطر وجود جیوه برات نمینویسم

گفت به جاش گردو بخور

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨