2777
2789
عنوان

بچهااااا بیاین بگم پسره چیگفت😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که این حرفارو نه هیچوقت از طرفم میپرسم نه اعتقاد دارم اون واقعا چیزی که براش مهمه رو بیان بکنه،زمان همه چیو مشخص میکنه زیادم طول نمیکشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

😭🤣🤣🤣باور کن من اینو گفتم آخرش باهام وارد رابطه شد بچه بودم نمی‌دونم تا الآنم تو رابطه ایم ۴ ساله ...

چی گفتی🤣🤣

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
چی گفتی🤣🤣

گفته تو فقط برام مهمی خخخ وای

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بگو برام رمز گوشیت مھمہ خانوادت ھم ھر موقع حرف زدن با پشت دستی بیاری دھنشون پول ھر موقع خواستم فرت ف ...

مگه جنگه دختر🤣🤣

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
وفاداری صداقتدرک متقابل..همراه بودن...کمک کنیم بهمدیگه و باعث رشد هم بشیمتو سختی ها همو تنها نذاریم

دهنت سرویس کرسی چه کلکسیونی بود🤣🤣🤣

گفته تو فقط برام مهمی خخخ وای

بره گمشه بابا🤣🤣🤣

دهنت سرویس کرسی چه کلکسیونی بود🤣🤣🤣

خیلی مهمه اگه قصدت ازدواجه جدی بگیر

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

گفت برات چی مهمه تو رابطه گفتم تو برام مهمی هنگ کرده بود باور کن تا ده دقیقه سکوت مطلق همه جارو گرفت ...

حالا واقن مهم بود؟🤣🤣

خیلی مهمه اگه قصدت ازدواجه جدی بگیر

بازم بگو ترخدا من اندازه خر اطلاعات ندارم