2777
2789

دوماه دیگه عروسیمه .با مادرشوهرم سر خرید دعوام شد . یعنی من چیزی نگفتم ولی اون جلو همه به من برگشت . حالا واسه جهاز میخواستم بگم خودشون برن ببینن . از طرفی میگم میدون و خونه زندگیمو خالی نکنم واسه خانواده شوهر. چیکار کنم؟ اگه اومدن میخوام محل سگ بهشون ندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بیخیال اول زنگیت واسه خودت دردسر درست نکن خوش باش 

اونا دیگه مهمون خونت اند نباید بی حرمتی کنی به مهمون

چشم پوشی کن وانمو کن اصلا حرفاشون برات مهم نیست

عروسیت یه شبه زهرنکن واسه خودت

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
نرم یا برم

زندگیتو نسپبار دست این و اون اول راهی ول کنی فردا پس فردا حتی واسه دستشویی رفتنتونم تصمیم میگیرن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ولش کن بیخیال اول زنگیت واسه خودت دردسر درست نکن خوش باش اونا دیگه مهمون خونت اند نباید بی حرمتی کنی ...

اگهوبیان از جهاز ایراد بگیرن احترام رو میزارم کنار . چون واسه من هیچ کاری نکردن نمیتونم بشینم تو دهنشون نگاه کنم زحمت خانوادمو زیر سوال ببرم

اون طرف منه

خب پس ول کن دختر چرا اعصاب خودتو بهم میریزی یکم جلو شوهرت سیاست بخرج بده...منم‌اینجوری بودم همیشه وقتی میخواستیم خونه خانوادش بریم میگفتم بهم بی احترامی میکنن ولی فقط بخاطر تو میام...الان خودش جدام کرده ازشون بهشون گفته اونم بخواد ببینتون من نمیزارم دیگه...