2777
2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست
نه نميگيره اگرم بگيره زندگيش پره خيانته چون طرف از ساده بودن و عشق دختره مطمئنه كه هيچ وقت ولش نميكن ...

بازم دختره ولش نمیکنه براش مهم نی فق بودن کنار پسره رو میخاد به هر طریقی

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

دختره دیوانست؟؟اصلا پسره هم بگیرتش بازم خیانت میکنه چنین آدمی درست نمیشه دختره میخواد زندگیشو خودراب ...

هنوز که دوستن اینجوریه اصلا براش مهم نی به هر طریقی شده کنارش میمونه بنظرت پسره عاشقشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم دختره ولش نمیکنه براش مهم نی فق بودن کنار پسره رو میخاد به هر طریقی

ببين اگه دختره خودتي نكن اينكارو نكن انقدر خودتو خوار نكن ارزش تو اينه واقعا؟من تو چنين شرايطي بودم تو اين اشتباهو نكنننننن

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
نه پسره همچین دختر کم ارزشی رو نمیگیره پسرا دنبال جنس خوبن و جنس خوب خیلی دست نیافتنی تر از این ...

بنظرت اگ یروزی عاشقش بوده باشه هن با اینکاراش عاشق میمونه؟

دنیاش کوچیکهفکر می‌کنه فقط همین یه پسر توی دنیا هست پسره هم تا جایی که بتونه سواستفاده می‌کنه دلشون ...

این همون دختره اس ک ب پسره گفته بود تو خدای منی 

خدا به دختره عقل بده به ما پول. بگو همه چی به کنار پس فردا هزار جور بیماری جنسی میگیره انقدر شخصیتت ...

بازم براش مهم نی با اینکه بهش خیانت میکنه براش مینویسه عاشقتم و خدای منی و اینا

پسر عاشق خیانت میکنه؟؟ اینو بچه کم سن هم‌میفهمه دختره نمیفهمه یعنی؟؟

میفهمه ولی اینقدر عاشقشه ولش نمیکنه

دختره الان بچس و حتما باید تراپی بره چون این فقط بخاطر تروماهایی که تو بچگی تجربه کرده و الان درگیر ...

فقط در این حد میدونم مادرش فوت شده ۲۱ سالشه و هی بیو هی بیو و پروف اینا عوض میکنه خیلی زیاد

ببين اگه دختره خودتي نكن اينكارو نكن انقدر خودتو خوار نكن ارزش تو اينه واقعا؟من تو چنين شرايطي بودم ...

من نیستم بقران🤣

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز