2777
2789

من باردارم اونم ۲ قلو، چند ماه قبل از بارداریم تو گوشی شوهرم عکس هایی نیمه لخت از خواهرم دیدم که از طریق تلگرام خواهرم براش فرستاده شده بود . که یه دعوا حسابی کردیم گفت که من دیدم اینا تو گوشیشه برای خودم فرستادم که بعد بهش یه طوری با سه اکانت فیک بفهمونم برای دوست پسرش نفرسته البته خواهر من ۱۴ سالشه و اینکه برای یه سری از کارها گوشیش رو میده همسرم من درست کنه که من هم به خواهرم زنگ زدم هرچی خواستم گفتم و ما هم داشت کارمون به جدایی می‌رسید که گفت یه فرصت بده تا اینکه دیشب مهمون خونه ما بودم مادرم اینا ، همین خواهر ۱۴ ساله ام با خواهر وسطیم بحثشون شد این دختر هم هی می‌گفت به مامانم برسم خونه بریم خونه ، من شنیدم همسرم بهش گفت بیا بریم تو اتاق ببینم از چی ناراحتی رفتن تو اتاق ما نشسته بودند رو تخت داشتند باهم صحبت میکردند که من رفتم گفتم بیا ظرف بیا بده، خلاصه دیشب باز شک کردم رفتم گوشیش رو چک کردم دیدم چیزی نیست البته شاید پاک کرده باشه اما تو اینستا یه استوری گذاشته و فقط خواهرم رو تو کلوز فرند گذاشته که ببینه منم شب تا صبح گریه کردم و براش این پیام رو فرستادم تو کامنت اول میدارم لطفا راهنماییم کنید بخدا چیزی نیست بشه به هرکسی آدم بگه

وقتی آدم به جایی میرسه که کارهای پنهونی می‌کنه.

و درد و دل هاش رو تو اینستا فقط به close friend هاش میگه.پس بهتره همونا بمونن جزو فالوراش.

من آنفالوت کردم.

این از فضای مجازی بود.

به روزی هم میشه با این روند میبینی دیگه اون آدم قبل نیستم و تو زندگیم جایی نداری.

این تهدید نیست فقط جهت اطلاع بود .

من خیلی خیلی قوی تر از اون چیزی هستم که تو دیدی و فکر می‌کنی.

الان که بچه ها با من هستن

نذار جایی برسه تا ۷ سالگیشون روز شماری کنی تو هفته نوبت ۱ روزت بشه ببینیشون.

میدونی چه با تو چه بی تو به تنهایی میتونم از پس زندگی خودم و بچه هام بر میام.

این رو گفتم که نگی نگفتی .

دنبال مهلت گرفتن باشی .

کسی رو که از زندگیم بندازم بیرون دیگه جای برگشت نداره.

قبل تو هم این کار رو بارها و بارها انجام دادم.

تا الان که دیده تو واتس آپ ولی جواب نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدر ناراحت شدم خواهرت ببخشید افعیه خواهر نیست 

به مادرت بگو حتما بگو داره زندگیم میپاشه 

اصلا چرا باز دعوتشون کردی؟؟ شوهرت هم چی بگم معلوم نیست واقعا چشه ؟؟ 

خواهرت چی گفت وقتی بهش گفتی عکساتو چرا برای شوهرم فرستادی

گفت من نفرستادم.

همسرم هم گفت اون نفرستاده من خودم از گوشیش فرستادم که بعداً ارشاداش کنم ولی چی بگم .