امیدوارم فردا صبح که بلند شدین بشه ۵۰ تومن امیدوارم طلا بشه ۳ تومن ۴ تومن خدایا تو که هرچی بخوای برات نه نداره تو خدای ناممکنهایی چی میشه دعای این همه آدمو بشنوی
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
طلا اشتباههدارن سرمایه مردمو میبرن سمت طلا،همون بلای بورس و سرش بیارن
من دارم به همین فکر میکنم ولی خب نمیدونم چرا تصمیم گرفتم ۶۰ تومن کلاً پول دارم اونو ببرم طلا بگیرم در صورتی که این ۶۰ تومن تمام سرمایهای که الان توی دستمه و خب خیلی گره از کار من باز میکنه به خاطر اینکه من خونه خریدم تا خرخره زیر قرضم یعنی با این ۶۰ تومن میخوام حداقل توی یه سال ۱۰ تومن روش داشته باشه نمیدونم طلا بخرم یا نه همش دارم فکر میکنم و به نتیجهای نرسیدم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁