2777
2789

امیدوارم فردا صبح که بلند شدین بشه ۵۰ تومن امیدوارم طلا بشه ۳ تومن ۴ تومن خدایا تو که هرچی بخوای برات نه نداره تو خدای ناممکن‌هایی چی میشه دعای این همه آدمو بشنوی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فیلم هیولا:

دو راه داری برای کشوندن دلار به 10 

1 : دلار و از 4 بکشونی رو 10

2: دلار و اول ببری رو 14، بعدش کمش کنی رو 10 

حالت اول فهش میخوری 

حالت دوم دعای خیر میکنن برات🤧😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

لطفا سیاسی نکنید تاپیک زدم اونایی ک قصد خرید طلا برن زودتر بگیرن

طلا اشتباهه

دارن سرمایه مردمو میبرن سمت طلا،همون بلای بورس و سرش بیارن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

طلا اشتباههدارن سرمایه مردمو میبرن سمت طلا،همون بلای بورس و سرش بیارن

من دارم به همین فکر می‌کنم ولی خب نمی‌دونم چرا تصمیم گرفتم ۶۰ تومن کلاً پول دارم اونو ببرم طلا بگیرم در صورتی که این ۶۰ تومن تمام سرمایه‌ای که الان توی دستمه و خب خیلی گره از کار من باز می‌کنه به خاطر اینکه من خونه خریدم تا خرخره زیر قرضم یعنی با این ۶۰ تومن می‌خوام حداقل توی یه سال ۱۰ تومن روش داشته باشه نمی‌دونم طلا بخرم یا نه همش دارم فکر می‌کنم و به نتیجه‌ای نرسیدم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁