2777
2789

۲ ساله نامزد کردیم الان منو ول کرده رفته با یه زنه سن بالا خودش ۲۷ زنه ۴۰ یه دختر ۱۰ ساله ام داره باهم خوابیدن نامزدمو زنه و شبا تا ۴ صب باهم تلفنی حرف میزنن و بهم میگه نمیخامت متفرم ازت مبخام جداشم ازت فقط بیخیاله من شو میگه اون زنه همه چی تمومه...

ولش کن 

ولی وقتیم برگشت دوباره خام نشو

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاش کن بره دنبال لیاقتش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

انشالله که تا قروووون آخر مهریت اگر عقدی بگیری

و اگر نیستی از صداش و حرفاش وقتی میگه نمیخوامت پر کنی و چتاش با زنه رو برداری یه گروه خانوادگی بزنی همه اقوامش رو بیاری توش و بفرستی تو گروه و لفت بدی 💋

دیگه خوددانی 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»