2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خریدم ولی تعمیرتت داره گفتم فعلا میشبنم تعمیراتش بعد

مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنین

ما ی ملک دیگه رو داریم بازسازی میکنیم وگرنه خودمون جای دیگه ای هستیم. میخواستیم از پولی که داریم نهایت استفاده رو ببریم که فعلا نمیشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اینا کاهشی بر اساس جو وگرنه شما چند ماه هم صبر کنی ماکارانی و برنج و گوشت ارزون نمیشه دلار و طل ...

افزایش این چند ماه دلار و طلا هم بخاطر جو بود عزیزم 

جو ترس از جنگ

اگه تنش کاهش پیدا کنه و ریسک سیاسی کم بشه دلار و طلا کاهش پیدا میکنه

اما ازونجایی که امید به توافق نیست بله به نظرم موقته 

خدایا شکرت...
این چه طرز فکری هست؟ خب طرف پدرش درومده یه پس انداری جمع کرده طلا نخره که دوماه بعد ارزش پولش میاد پ ...

خوب انشالله نیاد پایین بشه ۲۰ میلیون گرمی 

که اونایی که بابا شون در اومده خوشحال بشن اونایی ام جونشون در میاد کار میکنن ماهی ۱۵ تومن میگیرنم به جهنم 😒😒😒😒به درک که نمیتونن طلا بگیرن اه

هیچکس طمع نکرده همه برای حفظ سرمایه میخرن.شما هم میتونستی بخری. این پایین اومدن هم موقتیه خیلی دلخوش ...

نخیر عزی همه برای طمع خریدن من اگه تو حسابمم پول بود هیچ وقت نمیرفتم طلا بخرم که بمونه ایا سود کنم یا نه راست میگن مردم ایران کلا عاشق گرونی تورمن تا ادمایی مثل شما هس وضعم همینه 

هیچ بدبختی اونقدر پول نداره که بتونه ۱۰۰ گرم طلا بخره

100 گرم طلا میشه 800 میلیون دوست من شوهرش کارمند بود با همین خورد خورد طلا خریدنا پارسال خونه خرید از همه چیش میزد حتی از لباس و مسافرت من دفاع نمیکنم از انبار کردن طلا ولی بعضیا چاره ندارن چون پشتوانه ای ندارن

100 گرم طلا میشه 800 میلیون دوست من شوهرش کارمند بود با همین خورد خورد طلا خریدنا پارسال خونه خرید ا ...

اقا اصلا بیاد طلا بشه گرمی ۲۰ میلیون  به من چه با ماشالله ایشالله امثال منو توام هیچ چیز عوض نمیشه 

خوب انشالله نیاد پایین بشه ۲۰ میلیون گرمی که اونایی که بابا شون در اومده خوشحال بشن اونایی ام جونشون ...

مگه به دعا کردن ماست؟ کاش بشه گرمی 100 هزار همه تا میتونن بخرن. ولی نمیشه این حقیقته. من خودم،طلا زیاد دارم و واقعا دلم نمیخواد گرون شه دوس دارم ارزون شه بازم بخرم 

نخیر عزی همه برای طمع خریدن من اگه تو حسابمم پول بود هیچ وقت نمیرفتم طلا بخرم که بمونه ایا سود کنم ی ...

من یه گرم یه گرم خریدم بعد ها بفروشم برا خودم خونه بخرم ما بهش میگیم فکر اقتصادی و پس انداز شما اسمشو بذار طمع