2777
2789
عنوان

آینده ما

46 بازدید | 2 پست

دیروز استادم می‌گفت 

از نسل ما که گذشته اما نسل شما آینده خوبی داره 

دلم میخواست همونجا بلند شم بگم چه اینده ای ها 

نابود شدیم ما جوانیمون رفت ارزوهامون رو دلمون مونده 

آروزی یه سفر رفتن مونده رو دلمون آروزی خریدن یه لب تاپ مونده رو دلمون 

کلی چیزا دیگه 

یه عمل چشم میخوام انجام بدم ۳۰ تا ۳۵ میلیونه منه ۲۱‌ ساله چقدر باید جون بکنم کار کنم اگه بتونم پولو جمع کنم تازه اگه هم جمع کنم گرونتر اون موقع خدایا چی کردیم اینجوری داریم مجازات میشیم خسته شدم دیگه😭 بع کی بگم اعتراضمو از این دنیا 

هر دهه ای زو نگاه کنی سختی خودشو داره . این دنیا برای کسایی قشنگه ک از لحاظ مالی و جانی تامینن . ماهایی ک زندگی عادی و متوسط رو ب پایین داریم هرجا باشیم زجراوره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

هر دهه ای زو نگاه کنی سختی خودشو داره . این دنیا برای کسایی قشنگه ک از لحاظ مالی و جانی تامینن . ماه ...

بخدا کلافه شدم فقط با این امید میرم سر کار که بتونم پول عمل چشممو جور کنم ولی چه فایده که به سرعت تورم نمی رسم🙂 تو این سن ما باید دغدغه دیگه ای داشته باشیم دغدغمون شده چیزایی که یه ادم سن بالاتر باید بهش کنه🙂 مخصوصا ما دخترا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان