بچهها التماستون میکنم دعام کنین زندگی و آبروم حفظ بشه.متوصل شدم به امام رضا و حضرت مهدی.از ته دلم توبه کردم که دیگه اون کارو نکنم.خواهش میکنم هرکس اینو میخونه دعام کنه.محتاجم به دعا.تو دلم آشوبه.درمانده و عاجز شدم.
بچهها از من به شما نصیحت.تحت هیچ عنوان به کسی اعتماد نکنین.مخصوصا خانوادهی شوهر.پیش هیچکسی حتی شوهراتونم هیچ حرفی نزنین.سخن چینی نکنین که عاقبتش خیلی بد خواهد بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا قسم میخورم همین امروز و به این وقت صبح که اگه آبرو و زندگیمو حفظ کنی دیگه پیش هیشکی هیچ حرفی نمیزنم اگه حتی مسئله مرگ و زندگی باشه.خدایا به عزت و شرافت قسم توبه مو قبول کن و به دلم آرامش بده.خدایا متوصل میشم به امام رضا و حضرت مهدی.مددی.
حرف یکی دیگه رو پیش خواهر شوهرم گفتم حالا حرفای خودشو نمیبینه و میخواد منو رسوا کنه.بدجوری دلم آشوبه.شمارو به خدا دعا کنین.قسم خوردم و توبه کردم اگه خدا آبرومو حفظ کنه بخدا دیگه پیشش هیچ حرفی نزنم.
حرف یکی دیگه رو پیش خواهر شوهرم گفتم حالا حرفای خودشو نمیبینه و میخواد منو رسوا کنه.بدجوری دلم آشوبه ...
از خدا میخوام کمکت کنه که او پوشانندهی زشتیهاست.
۱۰۰ بار تسبیحات ۴ گانه رو بخون:
سبحان الله
و الحمدلله
و لا اله الا الله
و الله اکبر
و ۱۰۰ بار هم بگو: ای پوشانندهی زشتیها
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.