ویستوریا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1179 عنوان سه تومن پلاک طلا میکنه 141 بازدید | 8 پست میشه با سه تومن یه پلاک خیلی ظریف گرفت یا دستبند بگیرم که فقط پلاکش طلا باشه 1404/01/19 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsasahar عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 3291 نه فک نکنم من داخل ۳و ۲۰۰ ی دستبند چرم کع ی تیکع طلا دارع گرفتم ۵و ۸۰۰ ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 7912 دستبندی که خودش طلا نباشه ولی یه پلاک خیلی کوچولوی طلا داشته باشه شاید بشهولی به نظرم خیلی جالب نیست یه چیز دیگه بگیری بهتره زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ویستوریا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1179 نه فک نکنم من داخل ۳و ۲۰۰ ی دستبند چرم کع ی تیکع طلا دارع گرفتم ۵و ۸۰۰ وای 🥺 قبلا با این پول میشد یه انگشتر مینیمال بگیری
ویستوریا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1179 دستبندی که خودش طلا نباشه ولی یه پلاک خیلی کوچولوی طلا داشته باشه شاید بشهولی به نظرم خیلی جالب نیست ... نمی دونم چی بگیرم آخه چیزی نیاز ندارم لباس و لوازم آرایشی و اینا زیاد گرفتم
mahsasahar عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 3291 وای 🥺 قبلا با این پول میشد یه انگشتر مینیمال بگیری 🥲خدا لعنتشون کنه ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
ویستوریا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1179 🥲خدا لعنتشون کنه پارسال با سه و خورده ای گل گوش گرفتم و چهار و خورده ای انگشتر الان دیگه این پول هیچ ارزشی نداره پول یه دست لباس کامل هم نمیشه
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 7912 نمی دونم چی بگیرم آخه چیزی نیاز ندارم لباس و لوازم آرایشی و اینا زیاد گرفتم اگه برا خودته سکه گرمی بخربعد که پول دستت اومد بزار رو پول سکه گرمیه یه دستبند یا طلای چند گرمی بخر زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
mahsasahar عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 3291 پارسال با سه و خورده ای گل گوش گرفتم و چهار و خورده ای انگشتر الان دیگه این پول هیچ ارزشی نداره پول ... 🥲بیچارع جوونامون ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺