2777
2789

نه فک نکنم من داخل ۳و ۲۰۰ ی دستبند چرم کع ی تیکع طلا دارع گرفتم ۵و ۸۰۰

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

دستبندی که خودش طلا نباشه ولی یه پلاک خیلی کوچولوی طلا داشته باشه شاید بشه

ولی به نظرم خیلی جالب نیست یه چیز دیگه بگیری بهتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستبندی که خودش طلا نباشه ولی یه پلاک خیلی کوچولوی طلا داشته باشه شاید بشهولی به نظرم خیلی جالب نیست ...

نمی دونم چی بگیرم آخه چیزی نیاز ندارم لباس و لوازم آرایشی و اینا زیاد گرفتم 

وای 🥺 قبلا با این پول میشد یه انگشتر مینیمال بگیری

🥲خدا لعنتشون کنه

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
نمی دونم چی بگیرم آخه چیزی نیاز ندارم لباس و لوازم آرایشی و اینا زیاد گرفتم

اگه برا خودته سکه گرمی بخر

بعد که پول دستت اومد بزار رو پول سکه گرمیه یه دستبند یا طلای چند گرمی بخر

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
پارسال با سه و خورده ای گل گوش گرفتم و چهار و خورده ای انگشتر الان دیگه این پول هیچ ارزشی نداره پول ...

🥲بیچارع جوونامون