2777
2789
عنوان

این شرایط رو به روی همسرم بیارم

250 بازدید | 6 پست

همسرم خیلی به پدر مادرش کمک مالی میکنه درصورتی که خیلی پولدار هستن حتی دکتر دارو مطب و... هم خیلی میبره درصورتی که برادرشوهرهای دیگه هم هستن. از اونور پدرشوهرم خیلی به بقیه سراش کمک مالی میکنه بلاعوض یا به صورت قرض که فکر و خیال می کنند ما پولداری بخاطر رفتار همسرم و از ما دریغ می‌کنند منم دوست نداشتم منت شون بالا سرم باشه واسه همین چیزی نگفتم حتی شده میریم خونشون دوتا استخون مرغ درمیاره میگه مرغ نداشتیم همینارو با برنج درست کنم بخوریم. که همسرم میره میخره و نون نداشتیم میوه نداریم.... درصورتی که برای عروسای دیگه اش اینطور نیست وقتی بیان پذیرایی مفصل میکنه.اما عید امسال به همه نوه هاش عیدی داد به بچه های من نداد خیلی این رفتارش بهم برخورد گفت پول نقد نداریم بعد میگیریم میدیم اما بعدش دوبار رفتیم اصلا نداد حتی عید باوخودمون یردسمشون مسافرت یک ریال هم خرج نکردند از خودشون بچه ها من شاغلم خودم این پول ها برام هیچ هستن اما بحث من بحث احترامه که میخاد در عوض احترام مادرشوهرم بی احترامی کنه به روی همسرم بیارم؟

اگه اینی باشه که میگین فقط بحث بی احترامی نیست،بحث مردانگی و تیغ زنی هم هست،با همسرت با دلایل منطقی ...

بخدا حرصم میگیره از رفتار همسرم چکش عقب افتاد اما از خرج کردن نیافتاد و نمی‌افته همش در حال کارت کشی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا حرصم میگیره از رفتار همسرم چکش عقب افتاد اما از خرج کردن نیافتاد و نمی‌افته همش در حال کارت کشی ...

اونجا مردانگی نوشته شده،اما مردرندی منظورم بود.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗