من پدرم بیمارستان بستری بود یک پرستاری شمارم برداشت بعد دوروز پیام زد ، خلاصه منم ازش خوشم اومده بود ، بعد اسمشو بمن پویا گفته بود ولی همکارش علی صداش میکرد ، من بعدا ازش پیجشو خواستم یک پیج فیک بااسم مستعار و عکس فیک فرستاد ، من اسم خودش زدم دیدم یک باز نمیکنه بعد گوشی دوستم زدم دیدم بیوش n نوشته و قلب گذاشته نگو منو هم با پیج اصلیش بلاک کرده . من ک قضیه رو گفتم انکار کرد و زیر بار نرفت ، منم باهاش بد حرف زدم و بعد یک دوروز یهوی غیبش زد هرچی اس دادم ج نداد . خلاصه ک اونجا یک پرستار دیگ هم بود و خیلی نگام میکرد و حتی خشکلتر ازاین بود ، من چن روز پیش تو یه پاساژ اتفاقی دیدم و اونم نگام میکرد و چند باری اومد دنبالم ولی نمیدونم چرا شماره نداد ، البته منم هم اون دوستمون همراهمون بود . من گفتم بذا ازاین پرستاره ک قبلا حرف زدم شمارش بگیرم و بیشتر خواستم حرص اونم درارم بهش پیام زدم اونم گف اون متاهله بابا ، ولی فکنم دروغ میگفت ، بعد اصرار کرد ک دوباره ادامه بدم باهاش ، منم اول خواستم ردش کنم بعد گفتم بذا مثل خودش کنم ، الان دیگ احساسمو گذاشتم کنار ، میخوام بازیش بدم و بعد یهو ولش کنم غیب شم مثل خودش .
تازه هم متوجه شدم ک اونم قبلا جدا شده منم گفتم ک منم جدا شدم .
میدونین قضیه چیه من خونوادم خیلی خوبن خودمم خشکلم حتی شاغلم و پتینه کارم ، هم سنمون هم قیافمون هم گذشته و همچیمون بهم میخوره من واقعا ازش خوشم میومد ! اما باعث شد حسم بد شده ، بنظر شما این خودش دقیقا چی میخواد از دوستی ! میخواد دونفر یامعلوم نیست چند نفر دوستی کنه؟!
یچیزیم شد دفعه قبلی یبار نگو من مست کردم منه احمق بهش اس زدم گفتم ، میگم نکنه من ب چشم دختر خراب میبینه ک میخواد سو استفاده کنم !چجوری بفهمم حسش چیه مثلا میخوام بازیش بدم 😂وابستش کنم بعد طرف حسی بمن نداشته باشه چطو وابسته شه اصن 😂😂 بنظرتون بیخیال شم ؟؟ تموم کنم بره؟!