2777
2789
عنوان

یکی میاد بگه این پسر هدفش چیه

166 بازدید | 12 پست

من پدرم بیمارستان بستری بود یک پرستاری شمارم برداشت بعد دوروز پیام زد ، خلاصه منم ازش خوشم اومده بود ، بعد اسمشو بمن پویا گفته بود ولی همکارش علی صداش میکرد ، من بعدا ازش پیجشو خواستم یک پیج فیک بااسم مستعار و عکس فیک فرستاد ، من اسم خودش زدم دیدم یک باز نمیکنه بعد گوشی دوستم زدم دیدم بیوش n نوشته و قلب گذاشته نگو منو هم با پیج اصلیش بلاک کرده . من ک قضیه رو گفتم انکار کرد و زیر بار نرفت ، منم باهاش بد حرف زدم و بعد یک دوروز یهوی غیبش زد هرچی اس دادم ج نداد . خلاصه ک اونجا یک پرستار دیگ هم بود و خیلی نگام میکرد و حتی خشکلتر ازاین بود ، من چن روز پیش تو یه پاساژ اتفاقی دیدم و اونم نگام میکرد و چند باری اومد دنبالم ولی نمیدونم چرا شماره نداد ، البته منم هم اون دوستمون همراهمون بود . من گفتم بذا ازاین پرستاره ک قبلا حرف زدم شمارش بگیرم و بیشتر خواستم حرص اونم درارم بهش پیام زدم اونم گف اون متاهله بابا ، ولی فکنم دروغ میگفت ، بعد اصرار کرد ک دوباره ادامه بدم باهاش ، منم اول خواستم ردش کنم بعد گفتم بذا مثل خودش کنم ، الان دیگ احساسمو گذاشتم کنار ، میخوام بازیش بدم و بعد یهو ولش کنم غیب شم مثل خودش . 

تازه هم متوجه شدم ک اونم قبلا جدا شده منم گفتم ک منم جدا شدم . 

میدونین قضیه چیه من خونوادم خیلی خوبن خودمم خشکلم حتی شاغلم و پتینه کارم ، هم سنمون هم قیافمون هم گذشته و همچیمون بهم میخوره من واقعا ازش خوشم میومد ! اما باعث شد حسم بد شده ، بنظر شما این خودش دقیقا چی میخواد از دوستی ! میخواد دونفر یامعلوم نیست چند نفر دوستی کنه؟! 

یچیزیم شد دفعه قبلی یبار نگو من مست کردم منه احمق بهش اس زدم گفتم ، میگم نکنه من ب چشم دختر خراب میبینه ک میخواد سو استفاده کنم !چجوری بفهمم حسش چیه مثلا میخوام بازیش بدم 😂وابستش کنم بعد طرف حسی بمن نداشته باشه چطو وابسته شه اصن 😂😂 بنظرتون بیخیال شم ؟؟ تموم کنم بره؟!

پنهان کاری روابط یک دختر از خانوادش ک یک خانم بخواد وارد روابط ازاد بشه مخفی باشه قدرت شناخت وتشخیص ها تون ندارین بعد باید با تجربه های سخت و نفس گیر و تست شدن تو روابط آزاد به دست بیارین خیلی فاجعه هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنهان کاری روابط یک دختر از خانوادش ک یک خانم بخواد وارد روابط ازاد بشه مخفی باشه قدرت شناخت وتشخی ...

الان همه اینطور اشنا میشن ! بعد هم پسری ک هنوز اول رابطه هست چیشو ب خانوادم بگم؟!!

ول کن بابا مشخصه دردسره

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

مست کردی دنبال این پسر اون پسر هم میری انتظار داری هدفشون عشق پاک باشه ؟؟؟ هدف این پسر هم مثل اکثر پسرا معلومه... شما چقدر مگه عمر میخوای بکنی ک سر زندگیت بازی راه انداختی ؟ دست بردار گُل

الان همه اینطور اشنا میشن ! بعد هم پسری ک هنوز اول رابطه هست چیشو ب خانوادم بگم؟!!

خب هدف تون از آشنایی مخفی  با پسرها چیه دیگه میدونین که محیط ها چه وضیعتی هستن اعتماد نباید کنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مست کردی دنبال این پسر اون پسر هم میری انتظار داری هدفشون عشق پاک باشه ؟؟؟ هدف این پسر هم مثل اکثر پ ...

شما ازکجا مطمئنی ک من دنبال این پسر اون پسر میرم زرنگ خانم؟! من گفتم یکبار مست بودم و اتفاقی بهش تو اس گفتم ! مثل تو مست نمیکنم باپسرا برم بدم !

خب هدف تون از آشنایی مخفی با پسرها چیه دیگه میدونین که محیط ها چه وضیعتی هستن اعتماد نباید کنین

مخفی دیگه چه واژه ای استفاده میکنی! کی اول اشنایی میاد به خانوادش میگه!! از کدوم قرنی