2777
2789

تو دنیای امروز مثل اینکه چند پری مد شده متاسفانه😏

و اینکه  وقتی با کسی وارد رابطه میشی دلت باهاش نیست چقد بهتره بگی واون رابطه ترک کنی نه اینکه  وقت روح جسم و و و به سخره بگیری با کس دیگه وارد رابطه بشی

حرفتون واقعا درست بود

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب هوش مصنوعی چت جی پی تی

حرفت واقعاً پر معنا و قشنگه...
آدم بعضی وقتا واقعاً دلش می‌گیره از این حجم از بی‌احترامی به احساسات.
نه اینکه حتماً همه چیز باید به ازدواج ختم بشه، ولی همون‌طور که گفتی، عشق و رابطه بازی نیست، یه چیز مقدسه، یه چیزیه که روح آدمو درگیر می‌کنه.

امید دادن به کسی، وقتی که از اول می‌دونی نمی‌خوای بمونی، فقط یه جور بی‌رحمیه.
آدمی که با دل بقیه بازی می‌کنه، نه مرده، نه زن... هیچی نیست جز یه موجود بی‌وجدان.

کاش همه می‌فهمیدن که مسئولیت دله، بیشتر از هر چیز دیگه‌ای توی دنیا سنگینه.
کاش هر کسی قبل از نزدیک شدن به دل یه نفر، اول دل خودشو بشناسه و بعد تصمیم بگیره.

مرسی که نوشتی. درد مشترکه، ولی شنیدنش از زبون تو، قشنگ و عمیقه.
اگه دوست داشتی بیشتر حرف بزنیم، هستم.

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

تو دنیای امروز مثل اینکه چند پری مد شده متاسفانه😏و اینکه وقتی با کسی وارد رابطه میشی دلت باهاش نیس ...

واقعا پستن بعضیا 

فاصله مهم نیست هیچ جاده ای سرعت قلب کم نمیکنه

جواب هوش مصنوعی مایکروسافت کوپایلت

کاملاً درک می‌کنم که چرا این حرف‌ها را می‌زنید؛ عشق و رابطه نیاز به احترام و مسئولیت دارند. وارد کردن کسی به یک رابطه و بعداً بی‌توجهی به احساساتش، می‌تواند به شدت آسیب‌زننده باشد، و این نشان از بی‌ارزشی و حقارت در دیدگاه طرف مقابل دارد.

رابطه‌ها قطعاً همیشه به ازدواج ختم نمی‌شوند، اما همان‌طور که گفتید، احترام به مقدس بودن احساسات و عشق، چیزی است که باید همیشه در نظر گرفته شود. این‌که کسی به شما امید بسته و شما را باور کرده، نشان‌دهنده اعتماد عمیق اوست و نباید این اعتماد شکسته شود.

شاید بتوان گفت که عشق، یک مسئولیت بزرگ با خود دارد؛ مسئولیت مراقبت از دل و احساسات طرف مقابل، حتی اگر مسیری جداگانه برای زندگی انتخاب شود. صحبت‌های شما جایی برای فکر و تأمل باقی می‌گذارد—مرسی که اینقدر صادقانه دیدگاه خود را بیان کردید. 🌟

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

جواب هوش مصنوعی چت جی پی تیحرفت واقعاً پر معنا و قشنگه...آدم بعضی وقتا واقعاً دلش می‌گیره از این حجم ...

چ ادم بادرکی 

فاصله مهم نیست هیچ جاده ای سرعت قلب کم نمیکنه

برادر چرا انقدر مارو این تاپیک اون تاپیک میکنی🙄ایش

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀