2777
2789

نه آدم یه این امید بچه دار بشه بهتره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برکت که بله میاره ما خودمون بچه دار که شدیم به طرز معجزه واری ماشین خریدیم خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من باردارم از وقتی متوجه شدیم جفتمون زندگی رنگ تازه ای گرفت شوهرم افسردگی شدیدی داشت اونم برطرف شد خداروشکر و داریم ماشینمونو عوض میکنیم  منم اعتقادنداشتم ولی هست اینچیزا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خدا عقل هم داده نه اینکه کلا هیچ پول وکاری نداشته باشی بچه بیاری بگی خدا روزی دهنده اس  باید همسرت تلاش کنه بقیه اش روبسپارع به خدا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چه جالب

واقعا جالبه ب طرز عجیبی افسردگیش خوب شده نمیدونم چرا قرص فلوکستین حتی میخورد اونم قطع کرد قبل بارداریم بدترم شده بود بعد این قضیه خوب شد 

خدا عقل هم داده نه اینکه کلا هیچ پول وکاری نداشته باشی بچه بیاری بگی خدا روزی دهنده اس باید همسرت ت ...

به نظر من عقل خودش رزق روزی انسان ،بدون تلاش که هیچ اتفاقی نمیفته ،منظور من معجزه است توزندگیا