2777
2789
عنوان

لطفا بیایید یک نقد دارم

187 بازدید | 12 پست

سلام دوستان همه میدونیم اینجا خیلی ها منتظر بچه هستند ؛خیلی ها دوره ی اقدامشون طول کشیده ممکنه یکم آزرده باشند .

گاها دیدم دوستان که باردار شدند مثلا حرف پیش میاد میگن چون خواهر شوهر نازا بود 😐اینجور کرد چون فلانی دیر ده ساله نازایی داره 😐چون اون یکی چندساله نازایی داره😐ووووو

مرتبا تکرار میشه..

آیا فکر نمیکنید این یک زمینه موردی هست که نباید اینجور خصوصا در این سایت بیان شه؟؟؟

نمیگید کسی که منتظره فرزنده با این حرفا که مدام تکرار میشه که چون فلانی نازا بود حسودی کرد اینجور کرد ...تو دلش میگه لابد بقیه راجعبه من این فکر میکنند...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

انشالله به بواسطه دعای معصومین خدا به همه ی منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه،و همچنین حکمت و صلاح رو در آن قرار بده....

صلوات تو دلتون بفرستید

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه سری میان دفاع که خوب نخونن !!

ای خواهر دلت خوشه خیلی چیزها اینجا مورد بی توجهیه اینم یکیشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم چندبار با این حرفا مواجه شدم.ک گفتن زود باردار شدم که شدم خداروشکر نازا نیستم

یا خودم بچه نخواستما فکر نکنید نازام

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
لاااایک. اینم که تز یکی که چمد سال بچه دار نشده هی بورسی بچه نداری؟ یه بچه بیار دیگه از این حرفا خیل ...

آره درسته ۱۰۰درصد .

اما زشته که همه و همه داریم شبانه روز میبینیم که دوستانی منتظر هستند و مدام این حرفو تو تاپیک ها میگن..شما (اون دسته که این حرفا رو میزنند)که میبینی کسی زخمی داره نمک نزنید...

حق الناس هست وقتی با درد کسانی اینجا آشنایید مدا.م اینارو میگن با چه طرز تفکری.

غافل از اینکه شاید شمام مثل بقیه در این انتظتر میبودی ولی خدا نخواسته

لاااایک. اینم که تز یکی که چمد سال بچه دار نشده هی بورسی بچه نداری؟ یه بچه بیار دیگه از این حرفا خیل ...

اکثرا منظور بدی ندارن. ولی اگه یکم فکر کنن که این یه موضوع شخصیه. دیگه سوال نمیکنن.

خودمم چندسال پیش از بقیه میپرسیدم اما الان میفهمم چقد بده

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
اکثرا منظور بدی ندارن. ولی اگه یکم فکر کنن که این یه موضوع شخصیه. دیگه سوال نمیکنن. خودمم چندسال پی ...

👌

اکثرا منظور بدی ندارن. ولی اگه یکم فکر کنن که این یه موضوع شخصیه. دیگه سوال نمیکنن. خودمم چندسال پی ...

من که از کسی نمیپرسیدم خونه خریدی بچهاتو شوهر دادی؟ عروس داری؟ یا از این سوالا چون میگفتم به من ربط نداره ولی ماهی یبار از من میپرسیدن بچه دار نشدی؟ ای خدا چه دورانی بود تلخ

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
من که از کسی نمیپرسیدم خونه خریدی بچهاتو شوهر دادی؟ عروس داری؟ یا از این سوالا چون میگفتم به من ربط ...

اره واقعا بده ؛حالا میبینی با کسی دوستی و راحتن ۲طرف باهم یه چیزی..

اما اون دسته که مدام میخوام ببین ایراد داری یا نه و کلا قصدشون فضولیه باید یه جور جواب داد که حدودشون رو بشناسن