2777
2789
خب من بچه بودم 16یتلم بود نمیفهمیدم الان ک زندگی میکردم میگم جدایی بهتره چون هرکسی اتقادات واصول خود ...

اخی عزیزم چرا اینقدر زود ازدواج کردی

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
چیکار به منم بگوووو تو رو خدا روانیم کردن اینا 

موقعی عقد بودیم ابجیش ده ساله بود مامذنش میفرستادش به بهونه های مختلف داخل اتاق، صبح ساعت شیش صبح بغل شوهرم خواب بودم  

متوجه صدا شدم دیدم مادر شوهرم اومده داخل اتاق داره تمیز کاری میکنه من که چیزی نگفتم ولی شوهرم خیلی ناراحت شد دیگه از اون موقع شده خونه خالش خوابیدیم ولی خونه خودشون نه😂

خدایا شکرت🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مامانی داشته  مادر شوهر من فقط زبونش اذیت میکنه  کاری نداره بهم

خداروشکر اصلا کاری بهمون نداره روز خاستگاری هم گفت من نه پول میدم نه کاری بهتون دارم هر کار میخواید بکنید، زبونی تا الان که پنج ساله عروسشم بالاتر از گل بهم نگفته ولی در عمل بلاخره مادر شوهره بدون هیچی هم نمیشه باشه 😂

خدایا شکرت🌹
خداروشکر اصلا کاری بهمون نداره روز خاستگاری هم گفت من نه پول میدم نه کاری بهتون دارم هر کار میخواید ...

مال من مشکلی که هست

گفته نمیدم چیزی ولی همه چی میخواد خودش

منم سر همین مشکل دارم 

يك سال بودم باهاشون ولي بعدش اومديم امريكا زندگي مكنم ،

خواهر كوچيكم عروسشونه با مادرشوهرم زندگي ميكنه 

ادم هاي بدي نيستن ولي به هر حال تو يه جاهايي يه كارايي ميكنن كه ربطي به اونا نداره . 

خونه اي كه اونا توش زندگي ميكنن مال همسرمه و ماشيني كه استفاده ميكنن .ماشين و خونه انچناني . 

هر موقع هم زنگ ميزنن همش ميگن بياين من نميزارم شما براي هميشه اونجا بمونيد . 

خرجي شونم كه ازينجا ميفرستيم دوتا خواهر شوهرم ازدواج نكرده هنوز  يه برادر شوهر دارم اونم شوهر خواهرمه كه درس پزشكي ميخونه دانشگاه ميره بيكاره . 

🦋خداماراكافيست واو بهترين حامي ماست🦋
مستقل شدی یعنی? دوس داشتی برگردی خونه مادرشوهرت?

آره رفتیم خونه خودمون اما خونه خیلی قدیمیه هرآن ممکنه بریزه از بس داغونه...نه آب داره نه گاز نه هیچ وسیله ای داریم شبا یخ میزنم شوهر بی شعورم هر شب میره خونه ننش تو جای گرم و نرم میخوابه نمیگه زنم گناه داره گرسنشه الان یه هزاری هم نداره سردش میشه هییییییچ نفهمه

مال من مشکلی که هست گفته نمیدم چیزی ولی همه چی میخواد خودش منم سر همین مشکل دارم 

اگه میتونید که از هم خونتونو جدا کنین مادر شوهرم از ترس اینکه بریم داخل زمینشون خونه بسازیم همیشه میگفت دوری ودوستی

خدایا شکرت🌹
اگه میتونید که از هم خونتونو جدا کنین مادر شوهرم از ترس اینکه بریم داخل زمینشون خونه بسازیم همیشه می ...

عشقم من نامزدی هستم 

بس که حساسم میرم تو فکر 

ببین کاری نمی کنه ها فقط توقعش بالاس

و اینکه زبونش تیزه یعنی حرف میزنه بهم ولی خودش هم خوب نشون میده 

آره رفتیم خونه خودمون اما خونه خیلی قدیمیه هرآن ممکنه بریزه از بس داغونه...نه آب داره نه گاز نه هیچ ...

يعني چي بعد شما هم قشنگ اونجا موندي !!!!!!؟؟؟؟؟

من جاي تو بودم الان زده بودم بيرون تا يك ماه نفهمه كجام ميرفتم خونه مامانم ميگفتم خبردار نشه تا حساب كار دستش بياد ببخشيد ولي شوهرت مرد نيست ارزش تورو نداره ؟! كسي كه تو روزهاي سخت كنارت نيست ارزش بودنت رو نداره . 

🦋خداماراكافيست واو بهترين حامي ماست🦋